Total War: Arena

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie, strategie & real-time strategy

  Gemaakt door The Creative Assembly en uitgegeven door SEGA

  7

  Total War: Arena Artikelen

  Total War Arena Review - Tien tegen tien op historische veldslagen

  De Total War-serie staat bekend om zijn kwalitatieve RTS-games met immense veldslagen en lange campagnes. Niet bepaald een game die je verwacht als free-to-play game, maar Creative Assembly heeft de handen ineengeslagen met Wargaming voor precies dat doel. Of die samenwerking is geslaagd, kun je lezen in onze Total War Arena review.

  World of Tanks War Stories besproken [Gezien op gamescom 2017]

  De enorme groei van Wargaming.net is niet puur op geluk gebaseerd. Het immens populaire World of Tanks heeft ervoor gezorgd dat de onderneming één van de marktleiders is geworden van het online multiplayer free-to-play segment Wat je nou eenmaal moet met ruim 150 miljoen spelers? Nieuwe content introduceren zoals de World of Tanks War Stories!

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  Total War franchise - Een langlopende geschiedenisles

  Met de komst van Total War Warhammer stapt de Total War franchise voor het eerst buiten de geschiedenisboeken. Voordat we met deze fantasie setting aan de slag kunnen, is het interessant om te kijken welke periodes Total War hiervoor behandelde en welke unieke features hierbij kwamen kijken. Geschiedenislessen in Total War.

  Total War: Arena Nieuws

  Vroege toegang Total War: Arena bij Rome II

  Uitgever SEGA heeft bekendgemaakt dat mensen die Total War: Rome II kopen eerder toegang zullen krijgen tot Total War: Arena, de eerste game in de serie met een ander genre. Total War: Arena is namelijk een free-to-play MOBA-game.

  Creative Assembly kondigt free-to-play Total War aan

  De bekende strategiefranchise Total War wordt free-to-play. Ontwikkelaar Creative Assembly heeft een nieuw deel aangekondigd genaamd Total War: Arena dat volledig gratis te spelen zal zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.