Torchlight II

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door Runic Games en uitgegeven door Runic Games

  9.2

  Torchlight II Artikelen

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  De 5 beste Dungeon Crawlers

  Ondanks dat Diablo III al een flinke tijd in de schappen ligt, sinds 15 mei 2012 om precies te zijn, brengt Blizzard morgen Diablo III: Ultimate Evil Edition uit voor de consoles. In dit pakket zit de originele game en de uitbreiding Reaper of Souls.

  Torchlight II Review

  Hans Christian Andersen, Charles Perrault en Charles Dickens, meester-verhalenvertellers. Kunstenaars met penseel en papier. De knappe koppen waaruit sprookjes als ‘Het lelijke eendje’, ‘Roodkapje’ en ‘Oliver Twist’ ontsproten zijn. Kent de gamewereld eigenlijk ook zulke genieën? En welke gamestudio’s mogen dan gerekend worden tot de tegenhangers van deze oude meesters? Bethesda misschien? De mannen achter The Elder Scrolls V: Skyrim. Of Activision Blizzard? Het ontwikkelaarsteam dat ons onder andere World of Warcraft en Diablo III schonk. Misschien dan Runic? Een gamestudio bestaande uit veteranen op het gebied van RPG-verhaalvertelling. Kunstenaars met enen en nullen, de ‘tovenaars’ achter PC exclusive Torchlight II.

  Torchlight II Nieuws

  Steam Sale Tip van de Dag - Far Cry 3

  Het is inmiddels de vijfde dag van de Steam Exploration Sale! Maak je borst maar nat voor alweer een Steam Sale Tip van de Dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de schijnwerpers: Far Cry 3!

  Torchlight gratis? Dit is hoe je hem binnenharkt!

  Ook zo'n fan van dungeon crawlers? Dan heb je geluk, want je kan de dungeon crawler Torchlight gratis downloaden voor een korte tijd en je kan korting krijgen op het tweede deel.

  Bekijk de nieuwe Steam Sales

  Een nieuwe dag betekent nieuwe Steam Sales, tenminste tot 3 januari. Ook vandaag is er weer een flinke lijst aan games die in prijs zijn verlaagd.

  Geen plannen voor consoleversie Torchlight 2

  Zoals het ernaar uitziet zal Torchlight 2 niet naar de consoles worden gebracht. Ontwikkelaar Runic Games geeft aan hier geen plannen voor te hebben.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De kortingen op PC-games blijvens ons maar om de oren vliegen en dit weekend is dat ook nog het geval. Met deze Steam Summer Sale update brengen we je weer op de hoogte van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.