Torchlight

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Runic Games en uitgegeven door Runic Games

  8

  Torchlight Artikelen

  Xbox Games with Gold Augustus 2019 - Wat spelen we?

  Augustus is bijna aangebroken. De games van juli gaan terug de kast in en een blik verse gratis games wordt opengetrokken. De Xbox Games with Gold update voor augustus 2019 staat weer bol van de topgames. Welke vier dat deze maand zijn, lees je hier.

  Torchlight Review

  Eerder al verscheen Torchlight op de PC en kreeg daarvoor goede kritieken. Inmiddels is de RPG sinds kort ook te downloaden voor de Xbox 360, maar of dit iets is wat jij in huis moet halen, lees je in deze recensie.

  Torchlight Nieuws

  Torchlight gratis? Dit is hoe je hem binnenharkt!

  Ook zo'n fan van dungeon crawlers? Dan heb je geluk, want je kan de dungeon crawler Torchlight gratis downloaden voor een korte tijd en je kan korting krijgen op het tweede deel.

  Nieuwe Humble Indie Bundle nu te koop

  De zesde Humble Indie Bundel is vandaag verschenen. Bij deze bundel mag je zelf de prijs bepalen en hoeveel geld daarvan naar liefdadigheid of de ontwikkelaars gaat.

  Actie en avontuur in nieuwe Deal of the Week

  Zoals elke week is er ook nu weer een nieuwe Deal of the Week op de Xbox 360. Deze week mag er flink gehakt worden in diverse actie en avonturen games.

  From Dust zorgt voor grootste omzet op Xbox Live Arcade

  Het onderzoeksbureau FADE heeft laten weten dat Ubisoft's From Dust het afgelopen jaar voor de hoogste omzet heeft gezorgd op Xbox Live Arcade.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.