Tony Hawk's Pro Skater 5

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 & PlayStation 4

  Genres: Sport & skateboarden

  Gemaakt door Activision en uitgegeven door Activision

  1.5

  Tony Hawk's Pro Skater 5 Artikelen

  Wat worden de gratis Xbox Games with Gold van juli 2020?

  De maand juli staat weer voor de deur. Dat betekent nieuwe gratis games voor abonnees. Waar we al voorspelden wat de PS Plus games voor juli 2020 worden, doen we dat voor de Xbox Games with Gold ook. Deze games verwachten wij in de line-up te zien!

  De 10 grootste game flops aller tijden - Falen is ook een kunst

  De grootste angst van ontwikkelaars is dat hun game flopt. Begrijpelijk, want als je jaren besteedt aan een game wil je graag dat 'ie goed beoordeeld wordt, of in ieder geval gespeeld! Helaas is dit lang niet altijd het geval, en zijn sommige fiasco's verdoemd tot de vergetelheid. Maar vandaag worden ze opgerakeld, in deze 10 grootste game flops!

  10 slechtste Xbox games die ooit zijn gemaakt

  Het lijkt wel of er voor elke echt fantastische game, is er ook een game die om te huilen is. Over de jaren zijn er behoorlijk wat slechte games uitgekomen voor de originele Xbox, Xbox 360 en Xbox One. Dit zijn de slechtste Xbox games allertijden.

  5 goede local multiplayer games die we niet meer gaan terug zien

  Het kan soms zo zijn dat goede games geen nieuw deel meer produceren, en dit is zeker het geval voor local multiplayer games. Hier zijn vijf bijzonder local multiplayer games die we jammer genoeg (aannemelijk) niet meer terug gaan zien.

  Xbox Live Deals week 22 - Battleborn, NBA 2K16 en GTA 5

  Elke dinsdag of woensdag is het weer zover, Xbox Live Deals die een week lang aanhouden. Zoals elke week zijn er weer verschillende games met wisselende kortigen te krijgen via de Xbox Store. De Xbox Live Deals week 22 zijn onder andere Battleborn en GTA 5

  Tony Hawk's Pro Skater 5 Nieuws

  Game Mania Valentijnsdeals speciaal voor multiplayer

  Valentijnsdag is een dag waarop je de liefde en het samenzijn viert. Zo kan je de dag beginnen met een bosje rozen om daarna vervolgens een romantische strandwandeling te maken. Maar nog mooier is natuurlijk om met je geliefde of beste vriend(in) een potje gamen! Deze Game Mania Valentijnsdeals helpen jou de Valentijnsdag wel door

  Tony Hawk's Pro Skater 5 DLC aangekondigd

  Voor de mensen die zojuist Tony Hawk's Pro Skater 5 hebben aangeschaft, komt er binnenkort een gratis uitbreiding aan. Deze Tony Hawk's Pro Skater 5 DLC is zojuist aangekondigd door Activision.

  Tony Hawk's Pro Skater 5 day one patch groter dan game zelf

  De Tony Hawk's Pro Skater 5 day one patch omvat meer opslagruimte dan de skategame zelf. Dat heeft The Games Cabin laten weten.

  Tony Hawk's Pro Skater 5 soundtrack details onthuld

  Nu de nieuwe Tony Hawk skating game binnenkort verschijnt, zijn er Tony Hawk's Pro Skater 5 soundtrack details bekendgemaakt. De soundtrack bevat niet veel oude bekende nummers, maar zet vooral in op nieuwe punk, pop, rock en ook dubstep.

  Tony Hawk's Pro Skater 5 opeens cel-shaded

  Met iets meer dan een maand te gaan voor de release ondergaat Tony Hawk's Pro Skater 5 een opvallende verandering. De hele grafische stijl van de game is omgegooid.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.