Tomb Raider: Definitive Edition

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Crystal Dynamics en uitgegeven door Square Enix

  7.5

  Tomb Raider: Definitive Edition Artikelen

  7 regenachtige games om je door het hondenweer te helpen

  Naar aanleiding van het 'prachtige' weer van vandaag, gingen onze gedachten automatisch naar regen in games. Welke games maken een kunst van regen of gebruiken het element op een speciale manier? Wij gingen op zoek.

  Lara Croft in Tomb Raider - De top 10 beste Tomb Raider games

  We kregen afgelopen donderdag nieuwe beelden van Lara Croft in Tomb Raider te zien, waarin de nieuwste game aan het licht kwam: Shadow of the Tomb Raider! De game komt uit op 14 september 2018 en als voorpret hebben wij alvast de beste Tomb Raider games op een rijtje gezet!

  Lara Croft: van karton naar levensecht

  Rise of the Tomb Raider is inmiddels al een tijdje uit voor Xbox One, Xbox 360 en PC. 11 Oktober komt de PS4 versie uit om het 20 jarig bestaan van de franchise te vieren. In zestien delen is hoofdpersoon Lara Croft heel veel veranderd; van haren tot borsten, alles is wel eens aangepast. Daarom nemen wij een kijkje in de geschiedenis van deze iconische avonturier, en laten we zien hoe Lara van een stuk karton veranderde in een levensecht personage.

  Top 5 beste games met Quick Time Events

  The Order 1886 komt over enkele dagen uit en daarin spelen quick time events een grote rol. De meningen over quick time events zijn verdeeld, je houdt ervan of je haat het. Toch is het tegenwoordig helemaal hip in games, daarom hebben wij een top 5 game gemaakt.

  De top 5 beste HD remakes van het afgelopen jaar!

  De top 5 beste HD remakes van het afgelopen jaar uitkiezen is geen gemakkelijke keuze. Er zijn er namelijk ontzettend veel verschenen. Dag en nacht zijn we bezig geweest om deze zorgvuldig uitgekiende lijst samen te stellen. Welke van deze titels wil jij graag opnieuw herbeleven?

  Tomb Raider: Definitive Edition Nieuws

  Top 10 aanbiedingen uit de Playstation Store Sale

  Er is weer een Playstation Store sale. Tot 12 april zijn er tijdens de speciale paasaanbiedingen honderden games in de uitverkoop.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Xbox Live deals van de week - Lara Croft en Dark Souls

  Natuurlijk zijn er ook deze week weer toffe nieuwe deals voor je Xbox consoles, vooral Forza 5 voor je Xbox One en Dark Souls 2 voor je Xbox 360 springen in het oog. Er zijn nog veel meer goede deals voor je om aan te schaffen, hierbij ons lijstje Xbox Live Deals van de week.

  Gratis Xbox Live games voor september bekendgemaakt

  Onder de gratis Xbox Live games die in september verkrijgbaar zijn, bevinden zich Tomb Raider: Definitive Edition en Crysis 3. Ook twee andere, kleinere titels worden kosteloos aangeboden.

  Nieuwe Tomb Raider film geschreven door schrijver Divergent

  Het script van de nieuwe Tomb Raider film wordt geschreven door Evan Daugherty. Dat kondigt Deadline aan. Daugherty was eerder verantwoordelijk voor Teenage Mutant Ninja Turtles, Divergent, Snow White And The Huntsman en G.I. Joe: Retaliation.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.