Tom Clancy's The Division Nieuws

  The Division 2 release gaat gepaard met prequel-boek Broken Dawn

  Fans van Tom Clancy’s The Division hebben extra mazzel op 15 maart 2019. Dan vindt The Division 2 release plaats samen met het boek Tom Clancy’s The Division: Broken Dawn. De prequel vertelt een verhaal dat voorafgaat aan de avonturen die gamers in het tweede deel kunnen beleven.

  Nieuwe Xbox Deals - flink wat kortingen tot wel 80 procent korting

  Xbox gamers kunnen weer aan hoge kortingen geloven. Sommige games worden zelfs met 80% korting aangeboden. Wij bieden een overzicht van de Xbox Deals van deze week, zodat jij direct ziet of er interessante titels tussenzitten.

  The Division film komt eraan met Deadpool regisseur

  Er zijn nieuwe details onthuld over The Division film. Zo zal David Leitch (John Wick, Deadpool 2) de aankomende filmadaptatie regisseren. Een exacte releasedatum voor de film is nog niet bekend.

  The Division update aangekondigd met Xbox One X ondersteuning

  Er komt een nieuwe The Division update aan. De update moet op 12 april beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Met de komst van deze update zal de game Xbox One X ondersteuning krijgen.

  The Division 2 release aangekondigd door Ubisoft

  Ubisoft heeft Tom Clancy's The Division 2 release aangekondigd. Zo zijn er al een aantal dingen online te vinden, waaronder het logo. Verder kwam naar buiten dat er tijdens de E3 meer informatie over de game naar buiten komt.

  In-game Tom Clancy's The Division events wegens 20 miljoen spelers

  The Division is inmiddels twee jaar oud en heeft de mijlpaal van 20 miljoen spelers bereikt. Hierdoor heeft Ubisoft besloten om speciale in-game Tom Clancy’s The Division events te organiseren.

  Ubisoft Store Weekend Sale - Dikke korting op de top 10 bestsellers van 2017

  Ben jij een groot liefhebber van de games van Ubisoft? Dan ligt er een mooi weekend voor de boeg. Er start vandaag om 11:00 uur namelijk een Ubisoft Store Weekend Sale! Deze geeft tot en met de nacht van 28 januari tot 66% korting op de top 10 best verkochte Ubisoft games van 2017.

  Ubisoft Super Season Pass weekend met korting op season passes

  Het Ubisoft Super Season Pass weekend is begonnen met flinke kortingen. De kortingen zullen, zoals de naam al zegt, gelden voor verschillende season passes.

  Tom Clancy's The Division 1.8 update voegt veel toe

  Meestal wanneer een game een update krijgt wordt het spel een beetje aangepast en zal de stabiliteit van het spel worden verbetert. Maar bij deze game niet! Deze Tom Clancy's The Division 1.8 update is namelijk enorm en voegt dan ook razend veel dingen toe, van nieuwe maps tot nieuwe game modes!

  Tom Clancy's The Division gratis te spelen dit weekend

  Ubisoft heeft aangekondigd dat Tom Clancy's The Division gratis te spelen zal zijn dit weekend. De actie geldt alleen voor PC spelers.

  Tom Clancy's The Division update brengt nieuwe map en gamemodi

  Dit najaar komt er een nieuwe Tom Clancy's The Division update beschikbaar. De gratis update zal een nieuwe map en gamemodi bevatten.

  Tom Clancy's The Division update beschikbaar

  Vanaf vandaag is de nieuwe Tom Clancy's The Division update te downloaden. De nieuwe update is gratis en brengt onder andere Global Event en Commendations met zich mee.

  Vanaf morgen zal The Division gratis te spelen zijn

  Vanaf morgen zal de The Division gratis te spelen zijn. De open-wereld shooter van uitgever Ubisoft zal voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 gratis te spelen zijn. Dat meldt Ubisoft vandaag.

  The Division update brengt langverwachte feature met zich mee

  Een nieuwe The Division update zal vandaag verschijnen via een publieke testserver. Het gaat hierbij om een zogenoemde Quality Update. The Division kwam op 8 maart vorig jaar uit.

  Nieuwe Nvidia driver update zorgt voor hogere framerates

  Als AMD en Nvidia beloven dat hun nieuwe drivers voor betere framerates zorgen, scheelt dat meestal maar een één tot twee procent. Maar de nieuwe Nvidia driver update verhoogt het aantal frames per seconde aanzienlijk. Bij Rise of the Tomb Raider zelfs tot 33 procent.

  Toekomstige The Division DLC zal gratis zijn

  Vanaf nu zal alle toekomstige The Division DLC gratis verkrijgbaar worden voor gamers. Dat meldt uitgever Ubisoft. Na het afgelopen jaar drie keer betaalde DLC uitgebracht te hebben, gooit Ubisoft het over een andere boeg.

  Tom Clancy's The Division uitbreiding Last Stand

  The Division uitbreiding Last Stand is de derde uitbreiding van Tom Clancy’s The Division. De DLC is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Tevens is update 1.6 is vanaf nu gratis te downloaden voor alle spelers van Tom Clancy’s The Division.

  The Division Last Stand details bekendgemaakt

  De derde uitbreiding van The Division heet Last Stand en staat volledig in het teken van de Dark Zone. Naast de teaser van de Last Stand DLC heeft Ubisoft op haar website meer details over de uitbreiding bekendgemaakt. De releasedatum van The Division Last Stand is nog niet bekend.

  The Division gratis te spelen op PC dit weekend

  Voor de mensen die nog niet aan de slag zijn gegaan met The Division kunnen dit weekend een vliegende start maken. Dit weekend is The Division gratis te spelen op de PC.

  The Division 1.4 patch heeft net zoveel spelers als op release

  De nieuwste The Division 1.4 patch is laatst uitgekomen en de patch heeft goed uitgepakt. De game heeft namelijk net zoveel dagelijkse spelers als op de release. Dat heeft Anne Blondel, ontwikkelaar van de game, bekendgemaakt.

  The Division Survival DLC heeft een realeasedatum

  The Division Survival DLC heeft een releasedatum gekregen. De tweede grote DLC voor de game komt deze maand uit en breng veel veranderingen met zich mee.

  The Division servers neer voor onderhoud

  The Division servers zijn weer offline voor onderhoud en het uploaden van update 1.4. De update zal volgens Ubisoft zo'n drie uur in beslag nemen. De update is om 09:30 begonnen dus verwacht dat de The Division servers om 12:30 weer online zijn. De update is al wel gedurende de onderhoudsperiode te downloaden.

  The Division PTS, Public Test Server, gaat vandaag online

  De Public Test Server voor The Division, die gamestudio Ubisoft vrijdag voor PC aankondigde, gaat vandaag online. In de The Division PTS kunnen spelers de nieuwe update testen voordat deze voor alle spelers live gaat. Zo voorkomt Ubisoft grote bugs en kunnen de nieuwe veranderingen alvast getest worden.

  The Division update 1.4 brengt grote veranderingen

  De nieuwste The Division update, update 1.4 moet de balancering verbeteren en zal volgens Ubisoft de shooter feeling terugbrengen. Dat meldt de ontwikkelaar in een blog post op de officiële website. The Division update 1.4 komt uit in oktober.

  PlayStation Store deals - Ubisoft 30-jarig bestaan kortingen!

  De PlayStation Store deals zijn ververst. Het aanbod voor de komende tijd? Een groot deel van de Ubisoft catalogus is beschikbaar met forse kortingen, waaronder veel Assassin's Creed games. Lees snel verder voor het aanbod.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.