Tom Clancy's The Division Artikelen

  Beste Steam sales van dit moment - Prachtige deals voor PC gamers

  PC gamers hebben vandaag geluk, Steam heeft namelijk prachtige sales op dit moment. Vele games hebben 50 tot 90 procent korting en er zitten veel mooie titels tussen. Sla dus nu je slag terwijl de deals nog gelden, want het is nog onbekend tot wanneer dit zal duren. Dit zijn de beste Steam sales op dit moment.

  Top 10 beste Xbox Game Pass games tot nu toe

  Een abonnement op Spotify voor muziek, een abonnement op Netflix voor films en series en een abonnement op de Xbox Game Pass voor games. Het kan allemaal tegenwoordig. Jouw favoriete games kunnen, voor 10 euro per maand, worden gespeeld. Te veel keuze? Dit zijn de top 10 beste Xbox Game Pass games tot nu toe.

  Update - PlayStation Store deals onder de 10 euro - Flinke kortingen!

  De feestdagen zitten eraan te komen en de PlayStation Store viert dat met flinke kortingen op de leukste games. Ideaal als je nog een kerstcadeau voor een gameliefhebber zoekt. Wij hebben de beste PlayStation Store deals onder de 10 euro voor je op een rijtje gezet.

  Top 8 vreselijke virussen in games waar we bang van worden

  Er zijn een hoop infecties bedacht om games intenser te maken. Ze komen vooral voor in horrorgames en deze infecties zijn gemaakt om zo angstaanjagend mogelijk te zijn en dat lukt soms heel goed. Hier is de top 8 vreselijke virussen in games waar we bang van worden.

  Het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni

  E3 2018 is begonnen en het was gisteren aan Microsoft en Bethesda om flink uit te pakken. Dat hebben de uitgevers dan ook zeker gedaan. Dit is het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni.

  Top 5 Game Comebacks - Opgestaan uit de dood

  Het is helaas een veel voorkomend fenomeen binnen de game-industrie: games met torenhoge verwachtingen maar die uiteindelijk zwaar tegenvallen. Maar soms rijst er uit de as een nieuwe en betere versie op. In deze special kijken we naar de Top 5 Game Comebacks van de afgelopen jaren.

  Games in New York - Even wachten op Spider-Man

  Terwijl we nog moeten wachten op de Spider-Man game voor de PS4, vonden wij het een goed idee om alvast New York een beetje te verkennen. Dus hier zijn Games in New York waarbij de stad de setting is, zodat we straks geen kaart nodig hebben. Let op: het gaat hier om games die zich grotendeels in New York afspelen.

  Top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers

  Headset op, PlayStation Plus abonnement geactiveerd en gaan met die banaan! Er zijn enorm veel spellen om samen met je vrienden te doen, maar dit is onze top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers. Dus er is geen plek voor een Knack 2 of Overcooked in dit overzicht.

  Top 5 games met een kerst thema - Digitale feestdagen

  Kerst komt eraan en of je het winterse feest nu leuk vindt of niet, je kunt er niet meer omheen. Overal waar je kijkt verschijnen lampjes, ballen en bomen en de kerstsfeer heeft ook zijn weg gevonden naar de wereld van games. We hebben de vijf tofste games met een kerst thema voor jou op een rijtje gezet.

  10 games met mooie graphics van de afgelopen 5 jaar

  Ben jij een fanatieke gamer? Wij hebben speciaal voor jou een lijst gemaakt van games met mooie graphics van de afgelopen 5 jaar. We benoemen games zoals Far Cry 4, The Evil Within en nog veel meer.

  5 Toffe Scandinavische games - Games met een groot budget

  Na gekeken te hebben naar de kleine pareltjes die er uit Scandinavië komen, is het nu de beurt aan toffe Scandinavische games met een groot budget. Wist jij dat deze grote games uit de Scandinavische landen komen?

  Top 5 ziektes in games

  Gewone, hedendaagse ziektes zijn geen pretje om te krijgen. Toch kan het altijd erger. Dit zijn de top 5 ziektes in games die je echt niet wil oplopen als je leven je lief is.

  The Division Last Stand DLC Review - Afsluiting met gemixte gevoelens

  The Division is deze maand precies een jaar geleden uitgekomen en in de verstreken twaalf maanden heeft de tactische shooter van Ubisoft diverse uitbreidingen mogen ontvangen. De Final Stand DLC is de laatste toevoeging die onder de seizoenspas van de game valt. Of deze content het spelen waard is, kun je lezen in The Division Last Stand DLC review.

  WIN - The Division Collector's Edition prijsvraag

  The Division is inmiddels één jaar uit en dat moet gevierd worden! Op dit moment is de game gratis uit te proberen op Xbox One, PS4 en PC, maar dat is niet alles: in samenwerking met Ubisoft geven wij bovendien een vette The Division Collector's Edition weg. Lees hieronder hoe je kans maakt op deze prachtige prijs!

  The Division Survival DLC Review - Overleven in de kou

  The Division heeft zijn tweede uitbreiding mogen omarmen. In de Survival DLC moet je een sneeuwstorm zien te trotseren om een kuur voor het beruchte virus uit de game te bemachtigen. The Division Survival DLC review bespreekt of die overlevingstocht het proberen waard is.

  Top 5 beste third-person shooter games 2016 - Er op los knallen

  Wie van schieten houdt in games heeft genoeg keuze gehad in 2016. Dit jaar kent een aantal solide shootergames, en in deze top 5 beste third-person shooter games 2016 komen de beste knallers voorbij. Zet je schrap, want deze lijst bevat alleen de beste games uit het genre.

  Top 5 beste co-op games 2016 - Om samen te meesteren

  Hoewel er genoeg competitieve games op de markt zijn, wil je soms ook wel eens samenwerken in een game om het geheel tot een goed einde te brengen. Ook dit jaar waren er genoeg games die je de gelegenheid gaven om samen op avontuur te gaan. De beste titels kun je vinden in de top 5 beste co-op games 2016.

  De beste DLC uitbreidingen van 2016 volgens jullie

  Zoals we inmiddels wel gewend zijn, krijgen games regelmatig na verloop van tijd extra content in de vorm van DLC. Vorige week vroegen we jullie in de poll naar de beste DLC uitbreidingen van 2016. De stemmen zijn nu geteld en we hebben een wel heel overtuigende winnaar!

  Top 5 beste multiplayer games 2016 - De tofste online-ervaringen

  Naast een spannende ervaring in je eentje, is een game met anderen spelen er ervaren minstens net zo leuk. Ook binnen dit genre zijn er dit jaar weer een aantal mooie games uitgebracht. Tijd om ze samen te brengen in de top 5 beste multiplayer games 2016.

  Top 10 beste games van 2016 volgens Stefan Stuursma

  Ook 2016 is weer een goed jaar geweest voor de fanatieke gamer onder ons. Van razendsnelle shooters tot meeslepende Role-playing games, je hoefde je dit jaar niet te vervelen. Ook de redacteuren hebben genoeg uren gemaakt dit jaar. Dit de top 10 beste games van 2016 volgens Stefan Stuursma!

  Steam Winter Sale 2016 games - Dit zijn de beste aanbiedingen

  Het is weer zover, Gaben wil onze portemonnee leeg roven! De Steam Winter Sale 2016 is van start gegaan en de Steam bibliotheek wemelt van goede deals, maar welke deals zijn het beste? Check onze Steam Winter Sale 2016 games en kom erachter!

  Top 10 goedkope PlayStation 4 games voor onder de kerstboom

  Sinterklaas is het land uit en de volgende feestdagen staan alweer voor de deur. Bij sommigen zal de kerstboom misschien al staan en daar moeten natuurlijk wel wat cadeautjes onder. Hier kun je 10 goedkope PlayStation 4 games vinden die deze taak kunnen vervullen. Games die rond de 20 euro kosten!

  De top 10 beste games van 2016 volgens Rox van der Helm

  Als je Rox kent, dan weet je dat ze vooral van twee dingen blij wordt: whisky en The Witcher. Daarnaast houdt deze dame natuurlijk nog erg van games, anders zou ze niet als hoofdredactrice bij XGN.nl werken! Lees hier de top 10 beste games van 2016, volgens Rox van der Helm.

  De top 10 mooiste screenshots 2016 - Interactieve kunst

  Elk jaar worden de games aanzienlijk mooier. Er wordt meer tijd gestoken in artwork en de mogelijkheden worden ieder jaar beter, dat geldt dus ook voor 2016. Check hier de 10 mooiste screenshots 2016!

  Top 5 beste shooters 2016 - Enorm hoge concurrentie

  Nu zo'n beetje alle shooters van 2016 zijn uitgekomen is het tijd om terug te kijken. Dit keer is het niet meer een strijd tussen Battlefield en Call of Duty, want er is een aantal shooters dat zich met de strijd komt bemoeien. Wat zijn de parels van 2016? Hier zijn de top 5 beste shooters 2016!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.