Tom Clancy's The Division 2 Nieuws

  The Division 2 krijgt binnenkort een Resident Evil crossover event

  De Resident Evil franchise viert dit jaar haar 25ste jubileum en om dat te vieren komt Capcom met een speciaal evenement. Het gaat hierbij opvallend genoeg alleen niet om één van haar eigen games, maar om The Division 2. Vanaf 2 februari begint in die game een Resident Evil crossover event.

  Tom Clancy's The Division 2 Operation Dark Hours gratis vanaf 16 mei

  The Division 2Voor alle Tom Clancy’s The Division 2 fans is er goed nieuws! Vanaf 16 mei zal The Division 2 Operation Dark Hours uitkomen op alle platformen. Zo heeft Ubisoft bekendgemaakt. Operation Dark Hours zal ons de gelegenheid bieden om voor het eerst een stap te zetten in Raids.

  Toont The Division 2 teaser de nieuwe Assassin's Creed Vikings voor 2020?

  Sinds de eerste Assassin's Creed game is uitgekomen in 2007 is er over het algemeen minimaal één Assassin's Creed gerelateerde game per jaar uitgebracht. Nu is Ubisoft, volgens nieuwswebsite Kotaku, bezig met de nieuwste Assassin's Creed waarin schijnbaar vikings voor zullen komen. De game moet volgend jaar verschijnen.

  The Division 2 DLC inhoud voor eerste jaar aangekondigd

  Ubisoft heeft de inhoud van The Division 2 DLC voor het eerste jaar bekendgemaakt. Dit doet de ontwikkelaar in de The Division 2 Year 1 Trailer. Na de release komen er drie episodes naar de game. Daarnaast komt er ook veel extra content van kleinere aard naar The Division 2.

  Update: Mogelijk een The Division 2 open beta onderweg

  De gesloten beta van The Division 2 was dit weekend en werd speciaal gemaakt voor gamers die de game hebben gepre-orderd. Nu is er een bericht op Twitter geplaatst waarin op een subtiele manier wordt gezegd dat er een open beta voor The Division 2 onderweg is. Wanneer deze speelbaar is is nog onbekend.

  The Division 2 beta crasht bij te lange speelsessies

  De game client van The Division 2 beta crasht als je de game te lang speelt. Hiervoor waarschuwt Ubisoft in een blogpost. De uitgever adviseert om elke twee tot drie uur de game te herstarten om het probleem tegen te gaan.

  The Division 2 en Anthem Xbox One bundels komen eraan

  Februari is een maand vol met toffe game releases, maar ook in maart kunnen we ons opmaken voor een aantal AAA games. Onder andere Anthem en The Division 2 komen uit in deze maanden. Microsoft heeft bekendgemaakt dat er Xbox One bundels voor The Division 2 en Anthem aankomen.

  The Division 2 beta details bekendgemaakt door Ubisoft

  Er zijn nieuwe details bekendgemaakt over The Division 2 beta. Ubisoft heeft onder andere openbaar gemaakt welke onderdelen de beta zal bevatten. De beta zal onder andere early game missions bevatten en endgame. De beta zal vanaf 7 februari te bespelen zijn.

  Division 2 trailer gepubliceerd - Dark Zones en multiplayer

  Ubisoft heeft alweer een Division 2 trailer vrijgegeven met daarin informatie over de nieuwe vervolggame. De eerste trailer ging over het verhaal, in de tweede krijgen we meer informatie over de zogenaamde Dark Zones en multiplayer modi in The Division 2.

  Division 2 beta releasedatum bekendgemaakt door Ubisoft

  Het tweede deel van Tom Clancy’s The Division komt uit op 15 maart 2019. De betaversie is alleen al eerder beschikbaar en biedt de spelers de mogelijkheid om de game te testen. De Division 2 beta start op 7 februari en wordt op 11 februari weer gesloten.

  The Division 2 PC release is op Epic Store in plaats van Steam

  Epic Games heeft een deal gesloten met Ubisoft, de PC release van The Division 2 zal namelijk op haar website worden verkocht. Ubisoft vertelt dat de aankomende game in ieder geval voorlopig niet op Steam zal worden uitgebracht. Of de game uiteindelijk op beide platformen komt te staan is nog onduidelijk.

  The Division 2 release gaat gepaard met prequel-boek Broken Dawn

  Fans van Tom Clancy’s The Division hebben extra mazzel op 15 maart 2019. Dan vindt The Division 2 release plaats samen met het boek Tom Clancy’s The Division: Broken Dawn. De prequel vertelt een verhaal dat voorafgaat aan de avonturen die gamers in het tweede deel kunnen beleven.

  The Division 2 trailer toont beelden van Washington D.C.

  Ubisoft heeft een nieuwe The Division 2 trailer uitgebracht. In de trailer zouden ‘gameplay’ beelden te zien moeten zijn, maar eigenlijk ziet het er uit als een cinematic trailer. Desondanks zijn er interessante beelden te zien.

  The Division 2 pre order bonussen bevatten early access

  Ubisoft heeft de The Division 2 pre order bonussen bekendgemaakt. Er komen meerdere edities van de game die zelfs early access bieden aan spelers.

  Nieuwe The Division 2 details bekendgemaakt over endgame content

  Er zijn nieuwe The Division 2 details bekendgemaakt die betrekking hebben op de endgame content van het spel. The Division 2 is dan wel voornamelijk bedoeld voor multiplayer, maar ook als je liever solo speelt is dit een game voor jou. Ubisoft wil dat flink benadrukken en heeft laten weten hoe dit in de endgame verschijnt.

  The Division 2 details tijdens Ubisoft E3 presentatie

  Ubisoft had The Division 2 al uit de doeken gedaan, compleet met datum en beelden. Maar dat was nog niet alles, want Ubisoft onthulde nieuwe The Division 2 details en beelden. Natuurlijk gebeurde dit tijdens de Ubisoft persconferentie op de E3.

  The Division 2 release onthuld - Overleven in Washington

  The Division 2 release is bekendgemaakt. Tijdens de Xbox E3 2018 persconferentie zijn de eerste details over de game aan het publiek getoond. Daarnaast is de setting en gameplay op de grote schermen getoond.

  The Division 2 setting onthuld via poster op E3

  Tijdens haar E3 persconferentie zal Ubisoft meer laten weten over de nieuwe game. Maar nu is The Division 2 setting al onthuld via een poster.

  Ubisoft E3 line up bekendgemaakt - deze games komen aan bod!

  De E3 komt steeds dichterbij en zodoende krijgen we ook steeds meer informatie over wat we op de E3 kunnen verwachten. De Ubisoft E3 line up is nu ook bekend. Het is een flinke lijst met titels die in de spotlights komen te staan.

  Ubisoft E3 persconferentie heeft datum en tijd

  Het is aftellen geblazen, want het duurt niet meer zo heel lang voordat de E3 van start gaat. Het belangrijkste evenement als het gaat om games begint in juni en de Ubisoft E3 persconferentie is nu voorzien van een specifieke datum en tijd.

  The Division 2 release aangekondigd door Ubisoft

  Ubisoft heeft Tom Clancy's The Division 2 release aangekondigd. Zo zijn er al een aantal dingen online te vinden, waaronder het logo. Verder kwam naar buiten dat er tijdens de E3 meer informatie over de game naar buiten komt.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.