Tom Clancy's Splinter Cell HD Trilogy Artikelen

  Dit zijn de beste Splinter Cell games volgens jullie - Lekker sluipen!

  Hoe dichterbij de E3, hoe meer geruchten er ontstaan. Eén van de geruchten die in de ronde gaat is een nieuwe Splinter Cell game. Wij vroegen jullie daarom wat de beste Splinter Cell games zijn en dit zijn de resultaten!

  Wat is de beste Splinter Cell game? [poll]

  E3 2018 komt eraan en er gaan veel geruchten in de ronde. Eén van de geruchten is een nieuwe Splinter Cell game. Daarom willen we jullie vragen wat de beste Splinter Cell game is.

  Splinter Cell 2018 features die we graag terug willen zien in de game

  Heel eventjes was het mogelijk om een nieuwe Splinter Cell titel terug te zien op de Canadese versie van Amazon. De pagina is inmiddels verwijderd, maar de hoop blijft dat er een vervolg dit jaar zal verschijnen. Maar welke Splinter Cell 2018 features moeten aanwezig zijn om het leuk te maken?

  Splinter Cell 2018 - Hoe ligt de game in de lijn der verwachting?

  Heel eventjes was op de website van Amazon Canada een afbeelding te zien van een nog onaangekondigde Splinter Cell game. De pagina is inmiddels verdwenen, maar stel dat Splinter Cell 2018 toch opduikt later dit jaar, hoe zal het spel er dan hoogstwaarschijnlijk uitzien?

  10 toffe Splinter Cell features die we willen terugzien

  Er zijn geruchten dat er een nieuwe Splinter Cell game wordt aangekondigd op de E3 dit jaar. Ook al is dit nog niet officieel bevestigd, gaat er toch een aantal stealthy hartjes sneller kloppen van dit nieuws. Dit zijn Splinter Cell features die wij in een vervolg zouden willen terugzien.

  Tom Clancy's Splinter Cell HD Trilogy Nieuws

  Nieuwe aanwijzingen voor Splinter Cell sequel gevonden

  De geruchten dat er een Splinter Cell sequel in de maak is, worden steeds concreter. Er zijn namelijk nieuwe aanwijzingen gevonden. Ubisoft heeft een nieuw trademark voor Splinter Cell aangevraagd.

  Ubisoft: 'Splinter Cell is nog aan het evolueren'

  Alhoewel het vorig jaar uitgekomen Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist alweer het zesde deel in de hoofdserie is, zegt Ubisoft dat de game-serie nog steeds aan het evolueren is. Volgens de Franse uitgever en ontwikkelaar heeft de serie nog geen vaste formule.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.