Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Nieuws

  Xbox Games With Gold augustus 2018 bekendgemaakt

  De Xbox Games With Gold augustus 2018 zijn bekendgemaakt. Xbox-bezitters die Xbox Live Gold hebben mogen komende maand aan de slag met games als Forza Horizon 2 en For Honor. Er is nog veel meer in petto.

  Nieuwe aanwijzingen voor Splinter Cell sequel gevonden

  De geruchten dat er een Splinter Cell sequel in de maak is, worden steeds concreter. Er zijn namelijk nieuwe aanwijzingen gevonden. Ubisoft heeft een nieuw trademark voor Splinter Cell aangevraagd.

  Tom Clancy's Splinter Cell game gratis te downloaden

  Ter ere van de dertigste verjaardag van Ubisoft geeft het bedrijf iedere maand een gratis pc-game weg. Deze keer is het de beurt aan de Tom Clancy's Splinter Cell game die vanaf 13 juli te downloaden is.

  Ubisoft: 'Splinter Cell is nog aan het evolueren'

  Alhoewel het vorig jaar uitgekomen Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist alweer het zesde deel in de hoofdserie is, zegt Ubisoft dat de game-serie nog steeds aan het evolueren is. Volgens de Franse uitgever en ontwikkelaar heeft de serie nog geen vaste formule.

  Schietfestijn in Xbox 360 Deal of the Week

  Ook deze week zijn er weer games in de aanbieding als onderdeel van de Xbox 360 Deal of the Week. Zo is onder andere Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction in de uitverkoop.

  Servers Ubisoft morgen offline, veel PC-games niet speelbaar

  Ubisoft is van plan om deze week groot onderhoud te plegen aan haar servers. Hierdoor zal het gros van de games van de ontwikkelaar niet online speelbaar zijn.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.