Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Artikelen

  Xbox Live Gold Games juli 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Zoals iedere maand vertelt Microsoft ons wat er komende maand allemaal gratis te spelen is. Althans, als je een Xbox Live Gold abonnement hebt. Wij brengen je de Xbox Live Gold Games juli 2018. En er zit weer voor iedereen wat tofs bij.

  Dit zijn de beste Splinter Cell games volgens jullie - Lekker sluipen!

  Hoe dichterbij de E3, hoe meer geruchten er ontstaan. Eén van de geruchten die in de ronde gaat is een nieuwe Splinter Cell game. Wij vroegen jullie daarom wat de beste Splinter Cell games zijn en dit zijn de resultaten!

  Wat is de beste Splinter Cell game? [poll]

  E3 2018 komt eraan en er gaan veel geruchten in de ronde. Eén van de geruchten is een nieuwe Splinter Cell game. Daarom willen we jullie vragen wat de beste Splinter Cell game is.

  Splinter Cell 2018 features die we graag terug willen zien in de game

  Heel eventjes was het mogelijk om een nieuwe Splinter Cell titel terug te zien op de Canadese versie van Amazon. De pagina is inmiddels verwijderd, maar de hoop blijft dat er een vervolg dit jaar zal verschijnen. Maar welke Splinter Cell 2018 features moeten aanwezig zijn om het leuk te maken?

  Splinter Cell 2018 - Hoe ligt de game in de lijn der verwachting?

  Heel eventjes was op de website van Amazon Canada een afbeelding te zien van een nog onaangekondigde Splinter Cell game. De pagina is inmiddels verdwenen, maar stel dat Splinter Cell 2018 toch opduikt later dit jaar, hoe zal het spel er dan hoogstwaarschijnlijk uitzien?

  10 toffe Splinter Cell features die we willen terugzien

  Er zijn geruchten dat er een nieuwe Splinter Cell game wordt aangekondigd op de E3 dit jaar. Ook al is dit nog niet officieel bevestigd, gaat er toch een aantal stealthy hartjes sneller kloppen van dit nieuws. Dit zijn Splinter Cell features die wij in een vervolg zouden willen terugzien.

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  Saaie videogames - 8 valkuilen die vermeden moeten worden!

  In sommige gevallen kun je een game maar met één enkel woord omschrijven: saai! Er is altijd een storende factor aanwezig die ervoor zorgt dat je plezier wordt weggezogen. Je hebt totaal geen zin meer om verder te spelen, maar hoe komt dat nu precies? Wij leggen je uit wat nu precies zorgt voor saaie videogames.

  Splinter Cell: Conviction Review

  Nadat Splinter Cell: Conviction jarenlang in een donker hoekje heeft gelegen, heeft Sam Fisher eindelijk het daglicht weer gevonden. Is het beter om deze game in de schaduw te laten, of verdient deze langverwachte titel het om in het zonnetje te worden gezet?

  Splinter Cell: Conviction Preview

  De nieuwe Splinter Cell is een game die keer op keer werd uitgesteld. Volgende maand is het dan eindelijk zover, en komt het spel uit. Tijd dus om er zelf mee aan de slag te gaan.

  Splinter Cell: Conviction Preview

  Al een ruime tijd weten we dat de Xbox 360 exclusieve titel Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction eraan komt. Vorig jaar moest de game terug naar de tekentafel. Sam Fischer verloor zijn woeste baard, en meer. Wat staat ons nu precies te wachten?

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.