Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PC

  Genres: Avontuur & stealth

  Gemaakt door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft & Ubisoft Montreal

  8.7

  Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Artikelen

  Xbox Live Gold Games juli 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Zoals iedere maand vertelt Microsoft ons wat er komende maand allemaal gratis te spelen is. Althans, als je een Xbox Live Gold abonnement hebt. Wij brengen je de Xbox Live Gold Games juli 2018. En er zit weer voor iedereen wat tofs bij.

  Dit zijn de beste Splinter Cell games volgens jullie - Lekker sluipen!

  Hoe dichterbij de E3, hoe meer geruchten er ontstaan. Eén van de geruchten die in de ronde gaat is een nieuwe Splinter Cell game. Wij vroegen jullie daarom wat de beste Splinter Cell games zijn en dit zijn de resultaten!

  Wat is de beste Splinter Cell game? [poll]

  E3 2018 komt eraan en er gaan veel geruchten in de ronde. Eén van de geruchten is een nieuwe Splinter Cell game. Daarom willen we jullie vragen wat de beste Splinter Cell game is.

  Splinter Cell 2018 features die we graag terug willen zien in de game

  Heel eventjes was het mogelijk om een nieuwe Splinter Cell titel terug te zien op de Canadese versie van Amazon. De pagina is inmiddels verwijderd, maar de hoop blijft dat er een vervolg dit jaar zal verschijnen. Maar welke Splinter Cell 2018 features moeten aanwezig zijn om het leuk te maken?

  Splinter Cell 2018 - Hoe ligt de game in de lijn der verwachting?

  Heel eventjes was op de website van Amazon Canada een afbeelding te zien van een nog onaangekondigde Splinter Cell game. De pagina is inmiddels verdwenen, maar stel dat Splinter Cell 2018 toch opduikt later dit jaar, hoe zal het spel er dan hoogstwaarschijnlijk uitzien?

  Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Nieuws

  Xbox Games With Gold augustus 2018 bekendgemaakt

  De Xbox Games With Gold augustus 2018 zijn bekendgemaakt. Xbox-bezitters die Xbox Live Gold hebben mogen komende maand aan de slag met games als Forza Horizon 2 en For Honor. Er is nog veel meer in petto.

  Nieuwe aanwijzingen voor Splinter Cell sequel gevonden

  De geruchten dat er een Splinter Cell sequel in de maak is, worden steeds concreter. Er zijn namelijk nieuwe aanwijzingen gevonden. Ubisoft heeft een nieuw trademark voor Splinter Cell aangevraagd.

  Tom Clancy's Splinter Cell game gratis te downloaden

  Ter ere van de dertigste verjaardag van Ubisoft geeft het bedrijf iedere maand een gratis pc-game weg. Deze keer is het de beurt aan de Tom Clancy's Splinter Cell game die vanaf 13 juli te downloaden is.

  Ubisoft: 'Splinter Cell is nog aan het evolueren'

  Alhoewel het vorig jaar uitgekomen Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist alweer het zesde deel in de hoofdserie is, zegt Ubisoft dat de game-serie nog steeds aan het evolueren is. Volgens de Franse uitgever en ontwikkelaar heeft de serie nog geen vaste formule.

  Schietfestijn in Xbox 360 Deal of the Week

  Ook deze week zijn er weer games in de aanbieding als onderdeel van de Xbox 360 Deal of the Week. Zo is onder andere Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction in de uitverkoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.