Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt - Bank uit Splinter Cell: Chaos Theory

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een missie uit Splinter Cell: Chaos Theory.

  De E3 2019 verwachtingen van de XGN redactieleden

  Tijdens de aankomende E3 kunnen we weer een hele bulk aan game gerelateerde aankondigingen verwachten. Iedereen heeft wel een stille hoop voor de onthulling van die ene game of dat stukje hardware. De XGN redactie is hier geen uitzondering op. In deze special doen we onze E3 2019 verwachtingen uit de doeken.

  Dit zijn de beste Splinter Cell games volgens jullie - Lekker sluipen!

  Hoe dichterbij de E3, hoe meer geruchten er ontstaan. Eén van de geruchten die in de ronde gaat is een nieuwe Splinter Cell game. Wij vroegen jullie daarom wat de beste Splinter Cell games zijn en dit zijn de resultaten!

  Wat is de beste Splinter Cell game? [poll]

  E3 2018 komt eraan en er gaan veel geruchten in de ronde. Eén van de geruchten is een nieuwe Splinter Cell game. Daarom willen we jullie vragen wat de beste Splinter Cell game is.

  Splinter Cell 2018 features die we graag terug willen zien in de game

  Heel eventjes was het mogelijk om een nieuwe Splinter Cell titel terug te zien op de Canadese versie van Amazon. De pagina is inmiddels verwijderd, maar de hoop blijft dat er een vervolg dit jaar zal verschijnen. Maar welke Splinter Cell 2018 features moeten aanwezig zijn om het leuk te maken?

  Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory Nieuws

  Nieuwe aanwijzingen voor Splinter Cell sequel gevonden

  De geruchten dat er een Splinter Cell sequel in de maak is, worden steeds concreter. Er zijn namelijk nieuwe aanwijzingen gevonden. Ubisoft heeft een nieuw trademark voor Splinter Cell aangevraagd.

  Ubisoft: 'Splinter Cell is nog aan het evolueren'

  Alhoewel het vorig jaar uitgekomen Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist alweer het zesde deel in de hoofdserie is, zegt Ubisoft dat de game-serie nog steeds aan het evolueren is. Volgens de Franse uitgever en ontwikkelaar heeft de serie nog geen vaste formule.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.