Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Actie, avontuur, stealth, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Ubisoft Toronto en uitgegeven door Ubisoft & Ubisoft Toronto

  9

  Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Artikelen

  De beste stealth games tot nu toe - sluipen tot je erbij neervalt

  Veel games zijn op verschillende mogelijkheden te spelen Zo kun je al sluipend je slachtoffers maken of gewoon lekker opvallend je doelwit voor je neus uitschakelen. Kies je voor het eerste, dan moet je ervoor zorgen dat je niet teveel lawaai maakt. Wij hebben de beste stealth games tot nu toe voor je op een rijtje gezet.

  Dit zijn de beste Splinter Cell games volgens jullie - Lekker sluipen!

  Hoe dichterbij de E3, hoe meer geruchten er ontstaan. Eén van de geruchten die in de ronde gaat is een nieuwe Splinter Cell game. Wij vroegen jullie daarom wat de beste Splinter Cell games zijn en dit zijn de resultaten!

  Wat is de beste Splinter Cell game? [poll]

  E3 2018 komt eraan en er gaan veel geruchten in de ronde. Eén van de geruchten is een nieuwe Splinter Cell game. Daarom willen we jullie vragen wat de beste Splinter Cell game is.

  Splinter Cell 2018 features die we graag terug willen zien in de game

  Heel eventjes was het mogelijk om een nieuwe Splinter Cell titel terug te zien op de Canadese versie van Amazon. De pagina is inmiddels verwijderd, maar de hoop blijft dat er een vervolg dit jaar zal verschijnen. Maar welke Splinter Cell 2018 features moeten aanwezig zijn om het leuk te maken?

  Splinter Cell 2018 - Hoe ligt de game in de lijn der verwachting?

  Heel eventjes was op de website van Amazon Canada een afbeelding te zien van een nog onaangekondigde Splinter Cell game. De pagina is inmiddels verdwenen, maar stel dat Splinter Cell 2018 toch opduikt later dit jaar, hoe zal het spel er dan hoogstwaarschijnlijk uitzien?

  Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Nieuws

  Gamestop lekt mogelijk nieuwe Splinter Cell game

  Via de Amerikaanse website van Gamestop wordt nog wel eens wat gelekt. Regelmatig verschijnen er producten die nog helemaal niet aangekondigd zijn of releasedata van komende games op de site. Nu duikt er een Sam Fisher nachtkijker op rondom Splinter Cell die een mogelijk nieuwe Splinter Cell game lekt.

  Splinter Cell 2018 duikt op bij Amazon Canada

  Op Amazon Canada is de titel Splinter Cell 2018 verschenen. Deze pagina is ondertussen weer verwijderd. De laatste game uit de franchise, Splinter Cell: Blacklist, verscheen in 2013. Is een nieuwe game dan eindelijk in aantocht?

  Nieuwe aanwijzingen voor Splinter Cell sequel gevonden

  De geruchten dat er een Splinter Cell sequel in de maak is, worden steeds concreter. Er zijn namelijk nieuwe aanwijzingen gevonden. Ubisoft heeft een nieuw trademark voor Splinter Cell aangevraagd.

  Nieuwe Splinter Cell game mogelijk in de maak bij Ubisoft

  Sam Fisher zou, volgens een rapport op NeoGAF, zijn terugkeer gaan maken in een nieuwe Splinter Cell game. Ook Michael Ironside, die in Splinter Cell Conviction de rol van de protagonist op zich nam, zal ook zijn terugkeer gaan maken als de berichten kloppen.

  Tom Clancy's Splinter Cell game gratis te downloaden

  Ter ere van de dertigste verjaardag van Ubisoft geeft het bedrijf iedere maand een gratis pc-game weg. Deze keer is het de beurt aan de Tom Clancy's Splinter Cell game die vanaf 13 juli te downloaden is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.