Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 Artikelen

  Wat is jouw favoriete Rainbow Six game en waarom? - XGN Doe Mee

  De XGN Doe Mee zweet van de bank af, maar dat weerhoudt hem er niet van jouw weer een nieuwe stelling voor jou op de proppen te stellen. Deze keer gaat het over Rainbow Six en blikken we ook even terug op Ubisofts belofte vorige week.

  Games gebaseerd op boeken: oh yes!

  Met Middle-earth: Shadow of Mordor heeft ontwikkelaar Monolith Productions een geweldige game neergezet die natuurlijk gebaseerd is op de befaamde boeken van J.R.R. Tolkien. Maar er zijn uiteraard meer ijzersterke games die hun verhalen te danken hebben aan getalenteerde romanschrijvers. Wij hebben er een handjevol voor je uitgepikt.

  Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 Review

  De tactische shooter Rainbow Six is weer terug en ditmaal wederom in de stad van Elvis, namelijk Las Vegas. Rainbow Six Vegas was een uiterst sterke game, maar weet Rainbow Six Vegas 2 die titel te overtreffen?

  Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 Nieuws

  Xbox Games with Gold juli bekendgemaakt - The Banner Saga 2 en meer

  De maand juli gaat weer bijna beginnen en dat betekent een nieuwe reeks aan gratis games! De Xbox Games with Gold juli zijn aangekondigd.

  Schietfestijn in Xbox 360 Deal of the Week

  Ook deze week zijn er weer games in de aanbieding als onderdeel van de Xbox 360 Deal of the Week. Zo is onder andere Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction in de uitverkoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.