Tom Clancy's Rainbow Six Vegas

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Shooter & tactische shooter

  Gemaakt door Ubisoft Montreal & Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  8

  Tom Clancy's Rainbow Six Vegas Artikelen

  Top 10 beste Ubisoft games - De beste games van de afgelopen 30 jaar

  In 2016 vierde een van de grootste en bekendste ontwikkelaars en uitgevers ter wereld, Ubisoft, haar 30ste verjaardag. De Franse spelmakers heeft al veel bijzonder titels op hun naam staan. Tijd dus om te kijken naar de Top 10 beste Ubisoft games.

  Wat is jouw favoriete Rainbow Six game en waarom? - XGN Doe Mee

  De XGN Doe Mee zweet van de bank af, maar dat weerhoudt hem er niet van jouw weer een nieuwe stelling voor jou op de proppen te stellen. Deze keer gaat het over Rainbow Six en blikken we ook even terug op Ubisofts belofte vorige week.

  Games gebaseerd op boeken: oh yes!

  Met Middle-earth: Shadow of Mordor heeft ontwikkelaar Monolith Productions een geweldige game neergezet die natuurlijk gebaseerd is op de befaamde boeken van J.R.R. Tolkien. Maar er zijn uiteraard meer ijzersterke games die hun verhalen te danken hebben aan getalenteerde romanschrijvers. Wij hebben er een handjevol voor je uitgepikt.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas Review

  De laatste game uit de Rainbow Six serie, Lock Down, was niet zo’n groot succes. Men begon het vertrouwen in de Rainbow Six games en Ubisoft een beetje te verliezen. Maar toen kwam Rainbow Six: Vegas, die de serie er weer helemaal bovenop zou helpen.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas Review

  De laatste game uit de Rainbow Six serie, Lock Down, was niet zo’n groot succes. Men begon het vertrouwen in de Rainbow Six games en Ubisoft een beetje te verliezen. Maar toen kwam Rainbow Six: Vegas, die de serie er weer helemaal boven op zou helpen.

  Tom Clancy's Rainbow Six Vegas Nieuws

  Games with Gold programma voor Xbox 360 gaat door

  Tijdens de E3 werd het Games with Gold programma voor de Xbox 360 onthuld. Hiermee konden Xbox Live Gold leden twee gratis games per maand downloaden. Microsoft heeft vandaag bevestigd dat het programma door zal gaan.

  Rainbow Six Vegas en Magic 2013 gratis op Xbox Live

  Gisteren ging het gerucht als dat Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 gratis beschikbaar gesteld zou worden voor Xbox Live Gold leden. Dit blijkt te kloppen. Daarnaast zal ook Tom Clancy's Rainbow Six Vegas gratis aangeboden worden.

  Schietfestijn in Xbox 360 Deal of the Week

  Ook deze week zijn er weer games in de aanbieding als onderdeel van de Xbox 360 Deal of the Week. Zo is onder andere Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction in de uitverkoop.

  Vijf nieuwe games deze week beschikbaar op PSN

  Sony heeft aangekondigd dat Crysis 2, ICO & Shadow of the Colossus: Classics HD en de twee Tom Clancy games Rainbow Six Vegas en Splinter Cell: Double Agent deze week beschikbaar zullen zijn op de PlayStation Store.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.