Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Nieuws

  Rainbow Six Siege Operation Steel Wave onthuld

  Ubisoft heeft nieuwe content van Rainbow Six Siege Operation Steel Wave onthuld. Naast twee nieuwe operators zal de tactische shooter ook een vernieuwde versie van de map House krijgen en meer opties voor customisation.

  Ubisoft toont operators Rainbow Six Siege Operation Steel Wave

  Rainbow Six Siege krijgt er weer nieuwe content bij! Ubisoft zal op maandag 18 mei Rainbow Six Siege Operation Steel Wave uit de doeken doen, bestaande uit onder andere de twee nieuwe operators Melusi en Ace.

  Rainbow Six spinoff 'Quarantine' mogelijk op E3

  Tom Clancy’s Rainbow Six reeks krijgt misschien een spinoff. Deze nieuwe game draagt volgens geruchten de naam Rainbow Six Quarantine. De Rainbow Six spinoff heeft een opvallend andere setting dan Rainbow Six Siege: de game zou zich afspelen in de ruimte en is waarschijnlijk een co-op shooter.

  Rainbow Six Siege Benelux League Season 3 eind maart van start

  De eerste kwalificatieronde voor het hoogste niveau lokale eSports voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aka Rainbow Six Siege Benelux League Season 3 zal eind maart gaan beginnen. De exacte datum is 27 maart 2019 en de locatie is nog niet bekend.

  G2 Esports wint de finale van de Six Invitational 2019 in Montreal

  Na een hardvochten finale is G2 Esports de grote winnaar van het grote Rainbow Six Siege toernooi in Montreal: de Six Invitational 2019. Met de overwinning heeft het team haar titel als wereldkampioen weten te behouden. Het is een knallend einde van een weekend vol met Rainbow Six nieuws.

  Rainbow Six Pro League Season 9 Finals details onthuld

  De eerste Rainbow Six Pro League Season 9 Finals details zijn aangekondigd door Ubisoft. De finales worden gehouden in de Italiaanse stad Milaan en gaan plaatsvinden op 18 en 19 mei dit jaar. Het is de eerste keer dat de finales weer in Europa plaatsvinden sinds seizoen 5.

  Rainbow Six Invitational 2019 fotoreportage - Winterse pret in Montreal!

  Welkom bij de Rainbow Six Invitational 2019 met deze fotoreportage. Deze week vindt het Rainbow Six Invitational-toernooi plaats in Montreal en daar zijn wij natuurlijk bij. Dit zijn de mooie kiekjes die we hebben gemaakt in de Canadese stad Montreal!

  Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon onthult nieuwe operators

  Er zijn wederom twee nieuwe operators toegevoegd aan Rainbow Six Siege. Het gaat ditmaal om Gridlock en Mozzie, een aanvaller en verdediger, die worden toegevoegd. De twee nieuwe operators worden toegevoegd in de Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon. Dit weekend, tijdens Rainbow Invitational 2019, wordt er meer bekend.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gratis te spelen dit weekend

  Zet al je Valentijnsdag plannen opzij en schop je geliefde de deur uit, want Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege is vanaf 14 tot en met 18 februari gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Ook kan de game in deze periode aangeschaft worden met een flinke korting.

  Six Invitational 2019 gaat volgende week van start

  Het Rainbow Six Siege wereldkampioenschap, genaamd Six Invitational 2019, gaat aankomende week beginnen. In Montreal zullen de beste teams tegen elkaar strijden voor een prijzenpot van 850.000 euro. Ook kunnen de fans een eerste blik op werpen op Rainbow Six Siege Year 4.

  Nieuwe PlayStation Store deals toegevoegd in 2019 sale

  Sony heeft nieuwe PlayStation Store deals toegevoegd in de Januari-uitverkoop die op 21 december 2018 begon. Games als Hitman 2 en Assassin's Creed Origins zijn onder andere toegevoegd aan de sale. De uitverkoop duurt nog tot en met zaterdag 19 januari.

  Rainbow Six Siege gratis te spelen dit weekend

  Dit weekend is Rainbow Six Siege gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Dit heeft uitgever Ubisoft bekendgemaakt. Spelers kunnen tussen 16 en 20 augustus met de game aan de slag.

  Ubisoft E3 line up bekendgemaakt - deze games komen aan bod!

  De E3 komt steeds dichterbij en zodoende krijgen we ook steeds meer informatie over wat we op de E3 kunnen verwachten. De Ubisoft E3 line up is nu ook bekend. Het is een flinke lijst met titels die in de spotlights komen te staan.

  Rainbow Six Siege gratis weekend begint morgen

  Vanaf morgen is de tactische shooter Tom Clancy's Rainbow Six Siege gratis te spelen tot en met zondag 20 mei. Dit gratis weekend geld voor alle platformen waarop de game is uitgebracht.

  Nieuwe Rainbow Six Siege map onthuld door Ubisoft

  Er komt een nieuwe Rainbow Six Siege map. Dat heeft Ubisoft aangekondigd via een trailer. De map is een villa die met Operation Para Bellum meegebracht wordt.

  Het aantal Rainbow Six Siege spelers bereikt 30 miljoen

  Het aantal Rainbow Six Siege spelers heeft weer een nieuwe mijlpaal bereikt. De game van Ubisoft groeit dagelijks en met alle nieuwe content die er aan zit te komen lijkt de positieve storm rondom de game nog lang niet te gaan liggen.

  Rainbow Six Pro League Season 7 finaledatum aangekondigd

  De datum waarop de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League Season 7 finales plaatsvindt is bekendgemaakt. De finales worden op 19 en 20 mei gehouden. De Pro League finales vinden plaats in het Atlantic City Hotel & Casino.

  Nieuw Rainbow Six Siege chat systeem moet 'giftig' taalgebruik tegen gaan

  Er zal een nieuw Rainbow Six Siege chatsysteem komen voor de PC-versie van het spel. Dit is om spelers te bannen die racistische en homofobische of haatdragende teksten schrijven in-game.

  Rainbow Six Invitational 2018 - Videoreportage

  Afgelopen week stond in het teken van de Rainbow Six Invitational 2018 event. Het event vond plaats in het koude Montreal en hier was te zien wat Ubisofts plannen zijn voor de game de aankomende jaren. Tevens werd er door zestien teams gestreden om een dikke prijzenpot!

  Rainbow Six Invitational 2018 haalt record aantal kijkers

  Het Rainbow Six Invitational 2018 event heeft het record verbroken van het aantal kijkers. Met een piek van 321 duizend kijkers op hetzelfde moment en in totaal bijna 9 miljoen kijkers was het evenement een gigantisch succes.

  Rainbow Six Invitational 2018 gewonnen door PENTA Sports

  De Duitse eSports groep PENTA Sports heeft de Rainbow Six Invitational 2018 gewonnen. Na een spannende strijd in de finale konden de mannen van PENTA Sports hun geluk niet op. De Duitsers wonnen de finale in Montreal van de Evil Geniuses, de winnaars van vorig jaar.

  Rainbow Six: Siege content voor de komende tien jaar verkrijgbaar

  Je bent voorlopig nog wel eventjes zoet als trotse bezitter van de first person shooter Rainbow Six: Siege. Ontwikkelaar Ubisoft laat namelijk weten dat Rainbow Six: Siege content nog voor de komende tien jaar zal worden ondersteund.

  Xbox Deals with Gold kortingen - Sportgames van 2K

  Het is tijd voor een hoop Xbox Deals with Gold kortingen. Deze week zijn er een hoop sport games van 2K die te koop zijn met kortingen.

  Tom Clancy's Rainbow Six Pro League Year 2 eindigt met evenement

  Tom Clancy's Rainbow Six Pro League Year 2 loopt langzaam richting zijn einde toe. Om dat te vieren houdt Ubisoft van 13 tot en met 18 februari het Six Invitational 2018 toernooi.

  Rainbow Six Siege gratis weekend onthuld voor volgende week

  Er is een Rainbow Six Siege gratis weekend onthuld. Vanaf donderdag 15 februari zal Rainbow Six Siege op verschillende platformen speelbaar zijn. Het gratis weekend zal duren tot 18 februari. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.