Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Shooter, first-person shooter & tactische shooter

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  8

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Artikelen

  Top 5 beste games om te spelen met 360Hz

  Wie een mooie nieuwe monitor voor zijn gaming-PC gekocht heeft, is natuurlijk op zoek goede games om het pareltje van een scherm te tonen. Met de nieuwste 360Hz-schermen als de MSI Oculux NXG253R zijn er alleen wel een paar games die nog net een stapje mooier ogen. Wij zetten de vijf beste games om in 360Hz te spelen op een rijtje.

  Column: waarom online gamen op PS5 zo leuk is tijdens Corona

  Het begint een beetje vermoeiend te worden, iedere keer worden de maatregelen met betrekking tot Corona verlengd en zitten we langer in huis. Online gamen is eigenlijk een redder in nood door ons te verbinden met andere mensen en zeker op de PS5 is het heel erg leuk.

  De beste PC aanbiedingen van deze week per winkel!

  Wij zetten hier de beste PC aanbiedingen op een rijtje. Het aantal ontwikkelaars dat een eigen online winkel krijgt lijkt soms met de dag toe te nemen, dus daarom vatten we hier de aanbiedingen op Steam, Epic Games, Ubisoft en meer samen.

  Crimson Heist luidt Year 6 van Rainbow Six Siege in

  Rainbow Six Siege mocht eind 2020 al weer vijf kaarsjes uitblazen. De game is nog steeds ongekend populair en Ubisoft heeft bekendgemaakt wat Year 6 van Rainbow Six Siege allemaal te bieden heeft. Wij kregen de mogelijkheid om al even te stoeien met Operation Crimson Heist en de eerste indruk lees je hier!

  De beste PS5 multiplayer game volgens de redactie

  Met de PlayStation 5 een aantal maanden op de markt komen er steeds meer games uit die het spelen meer dan waard zijn. Zowel als het aankomt op single- als multiplayer titels is er genoeg om van te smullen. Wij leggen onze redactie de vraag voor: wat is de beste multiplayer game voor de PS5?

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Nieuws

  Gratis PS Plus Extra, Premium games voor november 2022 bekendgemaakt

  De nieuwe gratis PS Plus Extra en Premium games voor november 2022 zijn bekendgemaakt door Sony. Er worden maar liefst 20 nieuwe games toegevoegd deze maand!

  Gratis DLC te verdienen bij Ubisoft Forward

  Op 10 september presenteert Ubisoft haar plannen voor de komende maanden in een Ubisoft Foward presentatie. Die kun je natuurlijk later terugkijken, maar Ubisoft wil graag dat je live kijkt. Daarom geeft het bedrijf gratis DLC aan fans die live kijken.

  Activit-E winnaar Rainbow Six Benelux Esports

  Afgelopen weekend werd het Rainbow Six Benelux League S7 toernooi met een totale prijzenpot van € 17.000 uitgevochten in hartje Amsterdam. Het Belgische Esports team Activit-E kwam als winnaar uit de bus.

  Rainbow Six Siege caster overleden op 24-jarige leeftijd

  Rainbow Six Siege Esport caster KiXSTar overleed op 11 oktober 2021. Donderdag is door zijn familie bevestigd dat de energieke caster daadwerkelijk overleden is.

  Rainbow Six Siege Season 6 voegt transgender karakter toe

  In Rainbow Six Siege is het tijd voor een nieuw seizoen met content. Year 6, seizoen 3, genaamd Crystal Guard voegt onder andere een nieuw karakter toe. In een interview met Gamespot heeft Ubisoft laten weten dat dit het eerste transgender karakter ooit in Rainbow Six Siege is.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.