Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Nieuws

  Ghost Recon Wildlands verkoop zeer succesvol voor Ubisoft

  De Ghost Recon Wildlands verkoop heeft uitgever Ubisoft geen windeieren gelegd. Dat blijkt uit de resultaten van het eerste kwart van het fiscale jaar 2018, deze zijn vandaag bekendgemaakt. Wildlands kwam op 7 maart van dit jaar uit,

  Ghost Recon Wildlands update voegt de Tier 1 modus toe

  Vanaf nu kun je verder dan level 30 in de game Ghost Recon Wildlands. Zo verhoogt de 8GB Ghost Recon Wildlands update de level cap en wordt de Tier 1 modus toegevoegd.

  Ghost Recon Wildlands Fallen Ghosts trailer verschenen

  Het is tijd voor de tweede uitbreiding van Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. Vandaag is er een nieuwe Ghost Recon Wildlands Fallen Ghosts trailer verschenen.

  Ghost Recon Wildlands Fallen Ghost DLC aangekondigd

  Ubisoft heeft de tweede DLC, Fallen Ghost, van Ghost Recon Wildlands aangekondigd. De DLC zal voor Season Pass gebruikers verkrijgbaar zijn op 30 mei. Een week later, op 6 juni , is de Ghost Recon Wildlands Fallen Ghost DLC speelbaar voor de overige spelers. De DLC is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, en PC.

  Horizon Zero Dawn kopen - Deze week maar 34 euro bij Media Markt

  Wil jij nog Ghost Recon Wildlands, Dishonored 2 of Horizon Zero Dawn kopen? Deze week zijn onder andere deze games in de aanbieding bij Media Markt.

  Ghost Recon Wildlands release staat weer op één in de UK

  De Ghost Recon Wildlands release staat voor de tweede achtereenvolgende week op de nummer één in de verkoopcijfers van het Verenigd Koninkrijk. In totaal heeft Wildlands tot nu toe vier weken op de hoogste positie gestaan. De game kwam op 7 maart van dit jaar uit.

  Ghost Recon Wildlands release verkoopt beter dan Zelda in de VS

  De Ghost Recon Wildlands release heeft in maart betere verkoopcijfers neergezet dan Zelda Breath of the Wild. Althans, in de Verenigde Staten is dat het geval. Beide games kwamen in maart uit, Zelda zelfs een paar een dagen eerder dan Wildlands.

  Ghost Recon Wildlands DLC uit voor Season Pass houders

  De nieuwe Ghost Recon Wildlands DLC is te downloaden, het gaat om de uitbreiding Narco Road. Deze is tot nu toe alleen te verkrijgen wanneer je een Season Pass houder bent. Op 25 april kan iedereen de uitbreiding downloaden.

  Nieuwe Ghost Recon Wildlands uitbreiding komt volgende week uit

  De nieuwe Ghost Recon Wildlands uitbreiding is volgende week beschikbaar voor Season Pass houders. Het gaat om de uitbreiding Narco Road. De DLC is een week later voor iedereen beschikbaar.

  Ghost Recon Wildlands update voegt wapen uit The Division toe

  Een nieuwe Ghost Recon Wildlands update voegt een thema gebaseerd op The Division toe. Gamers kunnen hiermee in Wildlands zichzelf aankleden als een agent uit The Division. Dat meldt uitgever Ubisoft op Twitter.

  Ghost Recon Wildlands patch nu uit

  De nieuwe Ghost Recon Wildlands patch is uit voor alle platformen. De nieuwe patch brengt de mogelijkheid om alle radio's in de game standaard uit te zetten en lost enkele problemen in het spel op.

  De Ghost Recon Wildlands launch is de beste van dit jaar

  De Ghost Recon Wildlands launch is de beste van dit jaar, althans, op het gebied van verkochte exemplaren. Horizon Zero Dawn was de vorige beste launch van dit jaar, erg lang heeft dat dus niet geduurd, slechts twee weken.

  Ghost Recon Wildlands release verloopt niet vlekkeloos

  De Ghost Recon Wildlands release verloopt niet helemaal volgens plan. De game kwam gisteren uit en nu komen steeds meer meldingen binnen van prestatieproblemen, glitches en vastgelopen downloads. Uitgever Ubisoft stelt op de hoogte te zijn en heeft een lijst samengesteld van de problemen.

  Top Notch zorgt voor Nederlandse Ghost Recon Wildlands soundtrack

  Platenlabel Top Notch zorgt voor de Nederlandse Ghost Recon Wildlands soundtrack. Het label heeft samen met de rappers Lijpe en D-Double het nummer 'Geen Tijd' gemaakt. Dat maakt uitgever Ubisoft vandaag bekend.

  Ghost Recon Wildlands season pass bevat twee uitbreidingen

  Je zou het met de release van de Nintendo Switch bijna vergeten, maar Ghost Recon Wildlands komt over vier dagen uit. Naast de game kun je ook een Ghost Recon Wildlands season pass aanschaffen. Die geeft jou onder andere twee uitbreidingen op het spel. Dat meldt uitgever Ubisoft vandaag.

  Schilderen Ghost Recon Wildlands bèta's Bolivia als drugskartel af?

  Na de populaire Ghost Recon Wildlands bèta's, die ruim 7 miljoen keer zijn gedownload, is er wat woede ontstaan over het verhaal van de game. De regering van Bolivia vindt dat de game Bolivia als drugskartel afschildert.

  Ghost Recon Wildlands bèta's bijna 7 miljoen keer gespeeld

  Veel spelers hebben al kennis gemaakt met de grote openwereld van Bolivia. De Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands bèta's zijn door miljoenen unieke spelers gespeeld.

  Ghost Recon Wildlands 'Ruthless' TV spot is geregisseerd door John McTiernan

  Vandaag is de ‘Ruthless’ TV spot van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands onthult. Deze gewelddadige spot is geregisseerd door niemand minder dan John McTiernan, onder andere bekend van Die Hard en Predator. In de ‘Ruthless’ TV spot draait het om de allereerste missie van de Ghosts in Bolivia, waar zij proberen het Santa Blanca drugskartel uit te schakelen.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Open Beta nu op console en PC

  Heb jij verwachtingen van de nieuwe Tom Clancy-game? Je kunt nu kijken of de game een beetje aan je verwachtingen voldoet in de Ghost Recon Wildlands Open Beta.

  Ghost Recon Wildlands open beta deze week van start

  Na een succesvolle closed beta kun je vanaf 23 februari tot en met 27 februari de Ghost Recon Wildlands open beta spelen. Tevens is het mogelijk om de pre-load nu alvast te downloaden op de PS4, Xbox One en PC.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands systeemeisen bekend

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands systeemeisen voor de pc-versie zijn bekendgemaakt. Dat meldt uitgever Ubisoft vandaag.

  Ghost Recon Wildlands beta begint 23 februari

  Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat de Ghost Recon Wildlands beta 23 februari zal beginnen. De beta is voor iedereen toegankelijk op alle platformen waar de game op uitkomt.

  Ghost Recon Wildlands screenshots tonen gesloten beta in 4K

  De gesloten beta voor Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands vond afgelopen weekend plaats. Spelers die een code wisten te bemachtigen konden de game alvast even uitproberen. Eén van deze spelers heeft een hoop Ghost Recon Wildlands screenshots in 4K gemaakt, die je hieronder kan bewonderen.

  Ghost Recon Wildlands Beta - Pak hier je gratis key

  Wederom mogen we aan de slag met een grote titel van Ubisoft. Na de closed beta van For Honor start Ubisoft met de beta van Ghost Recon Wildlands. En wij mogen jullie voorzien van een aantal keys voor de Ghost Recon Wildlands beta.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands beta binnenkort van start

  Wil jij als eerste aan de slag met de nieuwe Ghost Recon game? Dan moet je goed opletten, want we hebben meer details over de Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands beta.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.