Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Nieuws

  Ghost Recon Wildlands Mercenaries modus onderweg

  Ubisoft brengt binnenkort een nieuwe modus naar Ghost Recon Wildlands. De modus heet Mercenaries en laat spelers tegen elkaar knokken in een free for all gevecht op leven en dood. De Ghost Recon Wildlands Mercenaries modus komt op 18 juli naar de game.

  Nieuwe Ghost Recon game gelekt in Ubisoft Store

  Als je gisteren toevallig door de Ubisoft Store hebt gebladerd, kan het zomaar zijn dat je de nieuwe Ghost Recon game al bent tegengekomen. Reddit gebruiker jrmywl30 heeft dit ook gezien en plaatste een screenshot online. De nieuwe game heet Ghost Recon Breakpoint en krijgt een collector's edition.

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  Ghost Recon Wildlands gratis te spelen dit weekend

  Er is een Free Weekend waarbij Ghost Recon Wildlands gratis te spelen is. De game is zowel voor de Xbox One en PlayStation 4 als via Steam gratis te downloaden.

  Sam Fisher sluipt Ghost Recon Wildlands binnen

  Sam Fisher komt naar Ghost Recon Wildlands. De sluipgrage spion uit de Splinter Cell games is te vinden in de wereld van Wildlands als deel van de eerste grote update van Ghost Recon Wildlands.

  Ghost Recon Wildlands Year 2 onthuld door Ubisoft

  Het succes van Ghost Recon Willdlands gaat door. Zo heeft de game de 10 miljoen spelers gepasseerd. Nu heeft Ubisoft bekendgemaakt dat Ghost Recon Wildlands Year 2 eraan zit te komen. Verwacht de eerste nieuwe content op 10 april. Bekijk de trailer met de aankondiging van Year 2 bovenaan de pagina.

  Ghost Recon Wildlands update vanaf morgen verkrijgbaar!

  Er komt een nieuwe Ghost Recon Wildlands update aan. Deze update is volledig gratis te downloaden en voegt onder andere drie nieuwe klassen toe om mee te spelen. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Alleen vandaag Ghost Recon Wildlands kopen vanaf 24 euro in de Ubi Store

  Fan van alles wat met Tom Clancy te maken heeft, maar je hebt het de laatst uitgebrachte versie van de reeks nog niet in huis? Dan kun je nu met korting in de Ubisoft Store het goed ontvangen Ghost Recon Wildlands kopen. Eén van de betere Ubisoft deals op dit moment!

  Xbox Deals with Gold kortingen - Veel Ubisoft games

  De nieuwe Xbox Deals with Gold kortingen zijn bekend. Waar vorige week onder meer Fallout 4 en FIFA 18 in de aanbiedingen waren, is het nu de beurt aan een groot aantal Ubisoft titels.

  Ubisoft Store Weekend Sale - Dikke korting op de top 10 bestsellers van 2017

  Ben jij een groot liefhebber van de games van Ubisoft? Dan ligt er een mooi weekend voor de boeg. Er start vandaag om 11:00 uur namelijk een Ubisoft Store Weekend Sale! Deze geeft tot en met de nacht van 28 januari tot 66% korting op de top 10 best verkochte Ubisoft games van 2017.

  Ghost Recon Wildlands update introduceert nieuwe modus

  Vanaf vandaag is er een nieuwe Ghost Recon Wildlands update te downloaden. De update brengt een nieuwe gamemodus naar Ghost War.

  Ghost Recon Wildlands loot boxes op komst

  In navolging tot vele andere games krijgt ook Ghost Recon Wildlands loot boxes. Dat onthult Ubisoft middels een blogpost. Eind deze maand doen de loot boxes hun intrede in de game.

  Ubisoft Super Season Pass weekend met korting op season passes

  Het Ubisoft Super Season Pass weekend is begonnen met flinke kortingen. De kortingen zullen, zoals de naam al zegt, gelden voor verschillende season passes.

  Bestverkochte Steam games 2017 bekendgemaakt

  Valve heeft uit de doeken gedaan wat de bestverkochte Steam games 2017 zijn. Een overzicht staat op de website van het platform. Het gaat in totaal om honderd spellen, waarvan veel ook voor 2017 zijn uitgekomen.

  Ghost Recon Wildlands Predator modus aangekondigd

  Wie kent het monster uit de classic The Predator met Arnold Schwarzenegger niet? Deze gemaskerde alien is terug van weggeweest, want naast een nieuwe film komt er ook een speciale Ghost Recon Wildlands Predator modus genaamd The Hunt.

  Allyourgames Black Friday deals zijn bekendgemaakt

  Ook Allyourgames doet mee aan Black Friday en heeft een aantal games in de aanbieding gegooid. Check de beste Allyourgames Black Friday deals hier.

  Ubisoft Black Friday Deals 2017 zijn bekend

  Ubisoft doet mee met Black Friday en komt ook met flink wat aanbiedingen van mooie games. Hieronder staan een aantal bijzondere acties uitgelicht van de Ubisoft Black Friday Deals van 2017.

  Ghost Recon Wildlands update voor Ghost War

  Ubisoft brengt vandaag een Ghost Recon Wildlands update uit voor de Ghost War modus. De game krijgt een nieuwe klasse, nieuwe mappen en een nieuwe modus genaamd Uplink. Ubisoft heeft daarnaast aangegeven Wildlands ook in 2018 te blijven ondersteunen.

  Gratis Ghost Recon Wildlands spelen dit weekend

  Spelers kunnen gratis Ghost Recon Wildlands spelen komend weekend. Ubisoft laat namelijk op haar website weten dat de game van 12 tot en met 15 oktober voor iedereen beschikbaar is. Dat geldt voor zowel mensen met een PC, als een PS4 of Xbox One.

  Ghost Recon Wildlands Ghost War modus heeft releasedatum

  Ubisoft heeft een releasedatum gegeven aan de Ghost Recon Wildlands Ghost War modus. Vanaf 10 oktober zal de player vs. player modus beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Ghost Recon Wildlands multiplayer beta nu te spelen

  De Ghost Recon Wildlands multiplayer beta is nu gratis te spelen. Iedereen kan de nieuwe Ghost War modus proberen. Het is de eerste competitieve modus voor Wildlands.

  Ghost Recon Wildlands Ghost War beta datum aangekondigd

  De datum voor de Ghost Recon Wildlands Ghost War beta is aangekondigd. Vanaf 21 september kunnen spelers de nieuwe modus voor Ghost Recon Wildlands alvast testen.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands demo beschikbaar

  Er is een Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands demo beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De demo is gratis te spelen en heeft wel vijf uur aan gameplay beschikbaar. Er is helaas geen demo beschikbaar voor de PC.

  Ghost Recon Wildlands PvP trailer uitgebracht

  De Ghost Recon Wildlands PvP trailer is uitgebracht door Ubisoft. Recent werd de modus al aangekondigd, nu krijgen we meer van de 'Ghost War Mode' te zien.

  Ghost Recon Wildlands beta bevat nieuwe Ghost War modus

  Deze zomer komt er een nieuwe Ghost Recon Wildlands beta uit. In deze bèta kunnen spelers aan de slag met de nieuwe Ghost War modus. Dit is een vier-tegen-vier deathmatch modus. Een exacte datum voor de bèta is nog niet bekend.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.