Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Artikelen

  Wallpaper Pick maart met The Legend of Zelda en Logan

  Deze maand staat niet alleen in het teken van games en films, maar ook van hardware. De Nintendo Switch gaat eindelijk uitkomen! Ondanks dat moeten we natuurlijk niet vergeten om onze achtergrond even te verversen. Richt daarom nog heel even je aandacht hier, voor de Wallpaper Pick maart!

  Ghost Recon Wildlands Preview - Op boevenjacht in Bolivia

  Geesten en een drugskartel, twee termen die je in eerste instantie niet zo snel bij elkaar zou zetten. Toch vormt het de basis voor de nieuwe Ghost Recon-game van Ubisoft. De Ghost Recon Wildlands preview verschaft duidelijkheid over wat de nieuwste game binnen de serie allemaal te bieden heeft voor nieuwsgierige gamers.

  Toffe shooters 2017 - Knallen alsof je leven ervan afhangt

  Shootergames behoren al jarenlang tot een van de populairste genres in de gamewereld. De games zitten vol met actie en avontuur, maar een belangrijk aspect van shooters is de multiplayer waar je urenlang met de game aan de slag kunt. Ook 2017 kan weer mooi zijn voor shooters, maar wat worden de tofste shooters in 2017?

  Wat verwacht jij van Ghost Recon Wildlands? - XGN Doe Mee

  Een gelukkig nieuwjaar gewenst van de XGN Doe Mee! Moge jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad en natuurlijk alle vingers nog hebben. De eerste XGN Doe Mee van 2017 staat in het teken van Ghost Recon Wildlands!

  Naar deze game releases van 2017 kijken jullie het meest uit!

  Het nieuwe jaar is van start en dat betekent dat we vooruit kunnen blikken op een jaar vol releases en aankondigingen. We vroegen jullie in de poll van vorige week naar welke game releases van 2017 jullie het meest uitkijken. De stemmen zijn nu geteld en de uitslag kan dan ook bekendgemaakt worden!

  Top 10 games 2017 - Naar deze games moet je uitkijken!

  Het jaar is alweer bijna om en we kijken driftig terug in onze collectie wat de toppers van 2016 waren. Wat een geweldige games heeft het jaar ons toch weer gebracht! Maar ook in 2017 staat ons een aantal toffe titels te wachten. Wij maakten een top 10 games voor 2017. Naar deze games wil je uitkijken! Lees snel verder!

  Top 10 Collector's Editions van E3 games - Deze moet je hebben

  Echte fans van franchises nemen geen genoeg met een digitale download of een hoesje waar ze nooit meer naar omkijken. Voor deze mensen zijn de speciale edities in het leven gebracht, die een game release een heel feest maken. Deze top 10 Collector's Editions van E3 games scharen zich daarbij.

  Top 10 gamescom games voor 2017 - de tijd kent geen genade

  Games, heel veel games hebben we kunnen zien en spelen tijdens gamescom 2016. Veel van deze titels komen nog dit jaar uit, maar op sommige knallers van titels moeten we nog even wachten. Hoewel het nog enkele maanden duurt, zijn deze top 10 gamescom games voor 2017 meer dan het wachten waard.

  Top 10 gamescom games waar jullie naar uitkijken

  Nog een kleine week en het is zo ver! Dan brandt de gamescom los om vanuit Keulen al het nieuws met betrekking tot de aankomende games met de wereld te delen. Jullie hebben vorige week kunnen stemmen op wat de top 10 gamescom games zijn waar jullie naar uit kijken en dit zijn de resultaten!

  Top 10 beste E3 games volgens jullie - Dit zijn de publieksfavorieten!

  De stembussen zijn vorige week open gegaan, waarbij jullie de kans kregen op de favoriete games van de E3 te stemmen. De stemmen zijn geteld en deze resultaten zijn er uit gekomen. Kijk dus hier of jouw top game tussen de top 10 beste E3 games van de XGN.nl community staat.

  Ghost Recon Wildlands release - Alles wat je moet weten

  Afgelopen week hebben we een stuk meer kunnen zien van Ubisofts nieuwe Tom Clancy game, Ghost Recon Wildlands. In de presentatie van Ubisoft werd onder andere een stuk aan gameplay getoond. Aan de hand van deze informatie kunnen we jou een volledige beschrijving geven over alles wat jij moet weten over de Ghost Recon Wildlands release

  Ghost Recon Wildlands Gameplay Preview - Aan de slag met co-op!

  Tijdens de E3 in 2015 gooide Ghost Recon Wildlands hoge ogen op, maar het bleef redelijk stil rondom de game. Nu op de E3 in 2016 kregen we eindelijk meer gameplay te zien en konden we zelf aan de slag. Onze ervaringen lees je in de Ghost Recon Wildlands gameplay preview!

  Top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie

  Iedereen alweer een beetje bijgekomen van de aaneenschakeling aan verbazingen? We hopen dat je klaar bent voor het resultaat van de poll die gisteren online is gezet. Ga er maar goed voor zitten, want dit is de top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie.

  Top 5 beste Ubisoft E3 aankondigingen van 2016

  Ubisoft heeft zojuist haar E3 persconferentie gegeven en is daarmee de vijfde in het rijtje van de zeven persconferenties op deze E3. We zagen bekende aspecten en onbekende elementen, maar wat was nu het beste? Je leest het in onze top 5 beste Ubisoft E3 aankondigingen!

  Ubisoft E3 verwachtingen - Bezoek Bolivia, San Fransico en South Park

  Ubisoft is elk jaar weer een vaste factor op de E3. Dit jaar is ook geen uitzondering en geeft Ubisoft weer een E3 persconferentie. De presentatie zal op 13 juni om 22.00 van start gaan. Wat zijn de Ubisoft E3 verwachtingen?

  Top 10 co-op games 2015 en 2016

  Gamen doe je niet altijd alleen, maar veelal ook samen. Tijdens E3 en gamescom bleek al dat er mooie games uitkomen eind dit jaar en ook begin 2016. Waar welke titel speel jij straks samen met je buddy? Dit is de top 10 co-op games voor 2015 en 2016!

  Ghost Recon Wildlands Preview - Ambitieus en gewaagd

  Ubisoft slaat een drastisch andere weg in met de nieuwste Ghost Recon. Geen ‘Future Soldiers’ meer die een handvol missies uitvoeren, maar een GTA Online-achtige open wereld waarin je kunt gaan en staan waar je wilt met andere spelers. We hebben dus genoeg te vertellen in deze Ghost Recon Wildlands Preview.

  Top 10 beste E3 2015 games volgens de XGN community

  Er werd een buslading aan nieuwe games aangekondigd tijdens E3 2015, maar er kan er maar één de beste zijn. We hebben bij XGN.nl zo ook onze eigen mening, maar wat zijn volgens jullie de beste E3 2015 games? We hebben de resultaten van de poll voor jullie op een rijtje gezet!

  Top 5 beste E3 games - Voor op je verlanglijst

  De rust begint weer een beetje terug te komen in de game-industrie, de grote E3 persconferenties zijn namelijk voorbij. De grote games zijn bekendgemaakt, maar wat zijn nou de beste E3 games die getoond zijn? Dit zijn de top 5 beste E3 games.

  E3 2016 games - Gaan we deze toppers terugzien?

  Nu de E3 van 2015 bijna voorbij is en er een hoop mooie titels zijn aangekondigd, kunnen we natuurlijk niet wachten tot we al die toffe games kunnen spelen. Maar we weten ook dat sommigen nog zo pril zijn, dat we langer dan een jaar zullen moeten wachten. Welke E3 2016 games kunnen we daarom volgend jaar terugzien?

  Top 5 grootste E3 verrassingen tot nu toe

  De E3 is in volle gang en we hebben een aantal geweldige persconferenties gezien. Onder andere Ubisoft, Sony en Microsoft kwamen met aankondigingen die het nodige stof deden opwaaien. Een mooi moment om te kijken naar de vijf grootste E3 verrassingen die tot nu toe zijn langsgekomen.

  Dit is het belangrijkste E3 nieuws van dinsdag 16 juni

  Hoewel de E3 pas vandaag officieel open is -en je dus heel snel allemaal E3 previews kunt verwachten- voelde het voor ons als de tweede E3 dag. Dit door de drukke maandag vol persconferenties. Ook was er vandaag genoeg te doen. Je ziet het in dit overzicht van E3 nieuws.

  E3 2015 Ubisoft overzicht - Al het nieuws uit Los Angeles

  Jazeker, ook onze Franse vrienden van Ubisoft waren weer aanwezig bij E3. Dit keer met een heleboel nieuwe aankondingen en andere onthullingen. Tijd dus voor het complete E3 2015 Ubisoft overzicht!

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.