Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Artikelen

  Top 10 beste games van 2017 volgens Jimmy

  Hallelujah! Het is weer tijd voor eindejaarslijstjes. Benieuwd naar mijn favoriete recepten en festivals van het jaar? Dan zit je hier totaal verkeerd. Deze special staat namelijk in het teken van mijn top 10 beste games van 2017. En geef nou eerlijk toe, dat is toch veel interessanter dan gezamenlijk aftellen naar het nieuwe jaar?

  De top 10 beste co-op games van 2017

  Het is aftellen geblazen. Nog maar een paar dagen en dan is het 2018, maar niet voordat we uitgebreid teruggeblikt hebben op 2017. Vandaag komen de tien beste co-op games van 2017 aan bod.

  Wat zijn Ubisoft Club Uitdagingen en hoe werkt het?

  Als je tijdens het spelen van Ubisoft games plotseling Ubisoft Club uitdagingen hebt behaald, verdien je daar Units of XP mee. Deze kun je vervolgens gebruiken voor het vrijspelen van beloningen, of spenderen in de Ubisoft Store. Maar hoe zit het nou precies met de uitdagingen?

  Beste Xbox One games van 2017

  Het jaar is bijna voorbij. Tijd dus om de balans op te maken. Wat zijn de beste Xbox One games van 2017? Lees snel verder om daar achter te komen! Er zitten niet alleen exclusives bij, want er staan ook genoeg mooie titels in dit lijstje die naast de Xbox One voor andere systemen zijn uitgekomen.

  Dit zijn de top 5 beste third-person shooters van 2017

  Shooters hoeven zich niet altijd in first person af te spelen. Ook dit jaar kwamen er weer enkele pareltjes van shooters uit waarbij je niet zelf door de ogen van het personage kijkt. Dit zijn de beste third-person shooters van 2017!

  Top 5 multiplayer games van 2017 - Samen er tegen aan!

  Gamen is veel leuker als je het samen kunt doen en ook in 2017 kwamen er geweldige games uit voor jou en je vrienden. We bespreken de beste vijf in onze top 5 multiplayer games van 2017.

  Nvidia Ansel - Screenshots maken als een professional

  Eerder dit jaar heeft Nvidia een nieuwe functie toegevoegd aan de GeForce Experience, namelijk Nvidia Ansel. Omdat deze functie nogal verstopt zit binnen het programma, leggen we aan de hand van deze special uit wat de functie inhoudt, hoe je deze kan gebruiken en welke games het ondersteunen. Dus lees snel verder!

  Reageer en Win - Prijzen van meer dan 500 euro!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij twee prijzen weg met een waarde van meer dan 500 euro. Wil jij kansmaken op deze prijzen? Bekijk dan de video en wie weet loop jij straks met een nieuwe gadget rond!

  Exclusieve nieuwe Ubisoft t-shirts winnen? [Reageer & Win]

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Win dit keer nieuwe Ubisoft t-shirts! En kijk snel wie de winnaar is van de Comic Con Amsterdam tickets uit de vorige aflevering in de video hierboven!

  Top 10 beste Xbox One games 2017 - De eerste helft

  We zitten inmiddels alweer halverwege het jaar en we hebben al een hoop mooie games langs zien komen. Maar wat zijn eigenlijk de beste Xbox One games 2017 tot nu toe? Wij bekijken alle games die verschenen zijn voor dit platform, zowel exclusive als niet-exclusive, en zetten tien toffe titels voor je op een rijtje!

  Top 10 beste PC games 2017 tot nu toe - De eerste helft van het jaar

  De tijd vliegt. Op de E3 zijn tal van toffe games aangekondigd voor de komende maanden, maar welke toffe titels kwamen er de afgelopen maanden uit voor de PC gamers? Je leest het in deze special met de Top 10 beste PC games 2017 tot nu toe.

  Wat is jouw favoriete Ubisoft serie? [poll]

  Ubisoft heeft heel wat bekende series op haar naam staan. Voor de poll van deze weken vragen wij ons af wat nu jouw favoriete Ubisoft serie is. Stem snel in de poll en wie weet staat jouw favoriet volgende week ook in de top 5.

  Ghost Recon Wildlands Fallen Ghosts DLC Review - Een nieuwe vijand

  Na Narco Road ontvangt Ghost Recon Wildlands met Fallen Ghosts zijn tweede grote uitbreiding. Ditmaal neem je het op tegen een nieuwe factie die nog sterker is dan de Santa Blanca kartel. Bereid je dus maar voor op een heftige strijd. Deze Ghost Recon Wildlands Fallen Ghosts DLC review bespreekt wat je precies kunt verwachten.

  Ghost Recon Wildlands Narco Road DLC Review - Bolivia op anabolen

  Al bijna twee maanden zijn we op boevenjacht in Bolivia dankzij Ghost Recon Wildlands. Ubisoft komt nu met de eerste, echte uitbreiding voor deze open-world shooter. Hoe het de mariniers in deze nieuwe content afgaat, lees je in de Ghost Recon Wildlands Narco Road DLC review.

  Wat is jouw beste game van eerste kwartaal 2017?

  Wat is de beste game van het eerste kwartaal van 2017? Een strijd tussen Horizon Zero Dawn en Zelda Breathe of the Wild? Smaken verschillen, zo blijkt. We vroegen de redactie wat zijn of haar favoriete game is van de eerste drie maanden dit jaar.

  Top 5 beste games van 2017 tot nu toe volgens jullie!

  Jullie hebben de hele week kunnen stemmen op de beste games van 2017 tot nu toe. De resultaten hebben we verzameld en kun je nu teruglezen in deze top 5! Staat jouw favoriete game er tussen?

  Top 10 beste online games van nu - Samen met je vrienden

  Niets is leuker dan samen met wat vrienden online gamen. Samen door levels lopen, vijanden verslaan, goals scoren, teamwork staat voorop. Wij zetten de 10 beste online games voor jullie op een rijtje.

  Wat is de beste game van 2017 tot nu toe volgens jullie? [poll]

  De eerste drie maanden van het jaar zitten er bijna op. Zonder te overdrijven kunnen we zeggen dat dit een van de beste periodes ooit was voor games. De ene na de andere topper vloog voorbij. Wat vinden jullie de beste game van 2017 tot nu toe?

  Ghost Recon Wildlands Map - De ecosystemen op een rij

  Aan het begin van vorige week is Ubisoft met haar langverwachte tactische open-world shooter op de proppen gekomen. Er is geen woord van gelogen, aangezien de wereld vrij immens is. Daarbij is ook een enorme veelzijdigheid in gebieden inbegrepen. In dit artikel wordt een nadere blik geworpen op de Ghost Recon Wildlands Map.

  Beste Ghost Recon Wildlands wapens - Aanpassen tot in de details

  Sinds kort kunnen we aan de bak in Bolivia, met als missie om drugskartel Santa Blanca te stoppen van het verwoesten van het Zuid-Amerikaanse land. De Ghosts van Ghost Recon zijn de perfecte soldaten voor deze klus, maar kunnen dat natuurlijk niet zonder moddervette wapens. Wij werpen een blik op de beste Ghost Recon Wildlands wapens.

  Ghost Recon Wildlands co-op tips - Hoe samen te werken als team?

  Ghost Recon Wildlands ligt in de winkels, en de shooter laat je als special agent rondsluipen door de wondere wereld van Bolivia. Dit keer kun je ook met maximaal drie vrienden samenwerken om de Santa Blanka-kartel van de kaart te vegen. Deze Ghost Recon Wildlands co-op tips leren je de discipline van het samen spelen.

  Ghost Recon Wildlands Review - Ultiem co-op avontuur

  De release van een tactische shooter is één zaak, maar een tactische shooter op open-world niveau is geheel andere koek. Weet Ubisoft een welkome twist aan de aloude franchise te geven en daarmee het wiel opnieuw uit te vinden? Dat ga jij ontdekken in deze Ghost Recon Wildlands review.

  Ghost Recon Wildlands bad guys - De kern van Santa Blanca

  In de nieuwste Ghost Recon neem je het op tegen het uitermate gevaarlijke Santa Blanca kartel in het hart van Bolivia. Hoe deze organisatie in elkaar steekt en wie de belangrijkste spelers zijn binnen deze criminele organisatie, bespreken we hier in de Ghost Recon Wildlands bad guys special.

  Top 5 beste Ghost Recon Wildlands features - Absolute hoogtepunten

  De oorlog tegen drugs en illegale kartels is naar de gamers gebracht. Gelukkig niet eentje waarbij je zelf fysiek gewond kan raken, maar één die je in staat stelt om vanuit de luie stoel de held uit te hangen. Deze top 5 beste Ghost Recon Wildlands features bewijst maar dat het een strijd is die je niet graag wilt missen.

  Ghost Recon Wildlands gameplay tips - Overleven in Bolivia

  Ubisofts nieuwste creatie, Ghost Recon Wildlands, ligt in in de winkelrekken. In de game kun je aan de slag als een elitesoldaat en krijg je de zware taak om de Santa Blanca kartel in zijn geheel op te doeken. Wij geven je wat Ghost Recon Wildlands gameplay tips mee om als winnaar uit de strijd te komen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.