Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Nieuws

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  Onder andere Metal Gear in nieuwe Xbox 360 Deal of the Week

  De nieuwe Xbox 360 Deal of the Week is bekend, met onder meer aanbiedingen voor Silent Hill: HD Collection en Metal Gear.

  Assassin's Creed III bundel en Ghost Recon HD Collection duiken op

  Het lijkt er op dat er twee nieuwe bundels in de maak zijn bij uitgever Ubisoft. Het gaat hier om een HD Collection van Ghost Recon en een speciale editie van Assassin's Creed III.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier krijgt Khyber Strike DLC

  Ubisoft kondigt nieuwe downloadbare content aan voor de shooter Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. Vanaf 10 oktober is Khyber Strike te downloaden voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  Ghost Recon: Future Soldier Raven DLC aangekondigd

  Ubisoft kondigt downloadbare content aan voor de onlangs verschenen shooter Ghost Recon: Future Soldier. Het betreft het zogeheten Raven downloadbare content pakket.

  Ghost Recon: Future Soldier Arctic Strike DLC haalt 3 juli niet

  De release van het eerste downloadbare pakket voor Ghost Recon: Future Suldier is uitgesteld door Ubisoft. De uitgever geeft aan een klein beetje meer tijd te nemen om de inhoud te polijsten.

  Ubisoft belooft bugs PC-versie Future Soldier op te lossen

  Er zijn recentelijk tal van klachten ontstaan over de PC-versie van Ghost Recon: Future Soldier. Zo zou het spel onder andere niet reageren op de muis en het toetsenbord.

  Uitslag: Win 3x Ghost Recon: Future Soldier

  Vorige week kwam dan eindelijk de nieuwe Ghost Recon uit. Met Future Soldier duik je de toekomstige oorlogsvoering in met allerlei moderne snufjes. En bij ons kon je de game winnen.

  WIN 3x Ghost Recon: Future Soldier voor PlayStation 3 of Xbox 360

  Vanaf 24 mei ligt Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier in de winkels voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Wil jij ook aan de slag met deze futuristische tactische shooter? Doe dan mee met onze prijsvraag.

  'Arctic Strike' DLC voor Ghost Recon: Future Soldier aangekondigd

  Ghost Recon: Future Soldier is nog niet eens uit, maar toch durft Ubisoft de eerste betaalde DLC al aan te kondigen.

  Uitslag: Win een heel vet Ghost Recon: Future Soldier pakket

  Vorige week kon je kansmaken op een heel erg tof pakket van Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier die we samen met Ubisoft Benelux weggaven. Vandaag maken we de uitslag bekend.

  Ubi Winning: WIN een heel vet Ghost Recon: Future Soldier pakket

  Vanaf nu geven we aan het begin van elke maand in samenwerking met Ubisoft Benelux een tof pakket vol goodies weg. Deze eerste keer staat alles in het teken van Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier.

  Ubisoft: 'Future Soldier realistischer dan Call of Duty'

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier levert een realistischere ervaring dan 'arcade shooters' als Call of Duty: Modern Warfare. Dat meldt Jean-Marc Geoffrey, creative director bij ontwikkelaar Ubisoft, in een gesprek met gamesite Eurogamer.

  Details Ghost Recon: Future Soldier beta bekend

  Ubisoft heeft laten weten dat de beta van Ghost Recon: Future Soldier van 19 april tot 2 mei speelbaar zal zijn op de Xbox 360 en de PlayStation 3. Splinter Cell: Conviction bezitters kunnen op 12 april al aan de slag.

  Gratis Ghost Recon: Commander krijgt link met Future Soldier

  Ubisoft kondigt een gratis nieuwe titel aan. Het betreft de game Ghost Recon: Commander die naar Facebook, iOS en andere nog nader te noemen platformen wordt gebracht.

  PC-versie Ghost Recon: Future Soldier krijgt releasedatum en specificaties

  Ontwikkelaar Ubisoft maakt bekend wanneer PC-bezitters aan de slag mogen gaan met de opkomende shooter Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier.

  Ghost Recon: Future Soldier bèta start op 12 april

  Goed nieuws voor de gamers die een maand voor de release van Ghost Recon: Future Soldier het spel nog even willen spelen. Op 12 april gaat de bèta namelijk van start.

  Pre-order actie voor Ghost Recon: Future Soldier

  Ubisoft kondigt een pre-order actie aan voor Ghost Recon: Future Soldier. Mensen die de game alvast bestellen, krijgen gratis exclusieve content bij de game.

  Ubisoft: 'Future Soldier heeft beste coversysteem ooit'

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier heeft het beste coversysteem van alle videogames. Dat stelt Eric Couziak, game director bij ontwikkelaar Ubisoft Montreál, in gesprek met XGN in Parijs.

  Ubisoft: 'Ghost Recon Future Soldier mooiste Tom Clancy-verhaal'

  Ghost Recon: Future Soldier heeft het mooiste verhaal van alle Tom Clancy-spellen ooit verschenen. Dat stelt Eric Couziak, game director bij ontwikkelaar Ubisoft Montréal, in een interview met XGN.

  Nieuwe Ghost Recon verschijnt in mei, bèta op komst

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Tenminste, die hebben we al eerder gekregen, maar deze zal hoogstwaarschijnlijk ook de juiste zijn. Nadat de game al tal van keren is uitgesteld, belooft Ubisoft ons nu 24 mei.

  Ghost Recon: Future Soldier bèta start in januari

  Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de open bèta voor de multiplayermodus van Ghost Recon: Future Soldier in januari 2012 zal starten.

  Ghost Recon Online en Future Soldier hebben cross-game Achievements

  Achievements die je tijdens het spelen van Ghost Recon Online of Ghost Recon: Future Soldier verdient, zul je naar elkaar over kunnen dragen, zo maakte Ubisoft vannacht bekend tijdens haar E3-persconferentie.

  Ubisoft brengt vier man co-op naar Ghost Recon: Future Soldier

  Ubisoft is druk bezig met het showen van haar nieuwste games tijdens haar E3-persconferentie. Ook Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier moet eraan geloven.

  Ghost Recon: Future Soldier is met Kinect te spelen

  Ubisoft kondigt aan dat Ghost Recon: Future Soldier volledig met Kinect te spelen is. Daarbij kun je zowel van stem als beweging gebruik maken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.