Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Artikelen

  PlayStation Plus games juni 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Buiten is het bloedheet met zo nu en dan een fikse bui. Redelijk wisselvallig dus. Gelukkig zijn andere dingen wel constant zoals de PlayStation Plus update. Sony schuift de nieuwe gratis games voor trouwe leden naar voren. In de PlayStation Plus games juni 2018 krijgen we weer zes toffe games.

  Xbox Live Deals with Gold: Call of Duty en Saints Row!

  De Xbox Live Deals of The Week hebben van Microsoft een andere naam gekregen. Voortaan gaan de aanbiedingen door onder de naam Deals with Gold, maar dat verandert het concept natuurlijk niet. Deze week is er voor ieder wat wils met onder andere Call of Duty: Ghosts en Saints Row IV.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Review

  Het is één van de grootste, zo niet de grootste, titels van het eerste half jaar voor Ubisoft. Het gaat dan natuurlijk over Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, een spel dat overigens nóg verder gaat dan voorganger Ghost Recon: Advanced Warfighter 2. In de vorige impressies was het nog maar de vraag of dat wel met open armen ontvangen kon worden, maar er is uiteindelijk één artikel die dat daadwerkelijk bepaalt: de recensie.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Preview

  In de toekomst lopen soldaten met onzichtbaarheidsmantels, kunnen ze met kleine RC vliegtuigjes vijanden markeren en schieten ze met high-tech wapens. Het klinkt misschien als fantasie, maar volgens Ubisoft zal het toekomstige oorlogvoeren er zo uitzien. Hoe vet dat ook is, wij zitten niet in het leger. Gelukkig is er voor ons ook een manier om hier kennis mee te maken, namelijk door Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier te spelen.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Preview

  Vroeger was alles beter. Een uitgekauwd (en inmiddels ook uitgekotst) cliché dat conservatieve gamers hoog in het vaandel hebben staan. Een franchise die zich opnieuw uitvindt of een studio die een andere koers trekt zien zij als een problematieke ontwikkeling. RollerCoaster Tycoon in driedimensionaal? Geen sprake van! Een simulatiegerichte Need for Speed? Geen denken aan! Nee, ontwikkelaars moeten hun tradities behouden en hun franchises in ere laten. Zo’n archaïsche instelling, dat vindt Ubisoft Montréal maar niets, zo blijkt uit onze speelsessie met Ghost Recon: Future Soldier.

  Interview: Eric Couzian over Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

  Vijf jaar. Zolang hield ontwikkelaar Ubisoft zich gedeisd met het uitbrengen van een nieuwe Ghost Recon-game. Met Advanced Warfighter legde het een fundamentele basis voor de koers die de franchise nu aan het opgaan is: de futuristische koers. Met Ghost Recon: Future Soldier, de spirituele opvolger van Advanced Warfighter 2, borduurt Ubisoft verder op het concept door nog meer gadgets, gizmo’s en zelfs onzichtbaarheidspakken te introduceren.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Preview

  Als we Ubisoft de keuze laten, zullen soldaten uit de speciale eenheden binnenkort allemaal in onzichtbaarheidspakken rondlopen. Onzichtbaar of niet, wij namen onlangs een kijkje bij de soldaten van Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Preview

  Oorlogen en games gaan eigenlijk best goed samen. De Tweede Wereldoorlog kennen we inmiddels al van binnen en van buiten, en ook de huidige oorlogsvoering wordt inmiddels zwaar uitgebuit. Om toch nog iets speciaal te maken doet Ghost Recon een greep in de toekomst met Future Soldier.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.