Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  8

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Artikelen

  PlayStation Plus games juni 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Buiten is het bloedheet met zo nu en dan een fikse bui. Redelijk wisselvallig dus. Gelukkig zijn andere dingen wel constant zoals de PlayStation Plus update. Sony schuift de nieuwe gratis games voor trouwe leden naar voren. In de PlayStation Plus games juni 2018 krijgen we weer zes toffe games.

  Xbox Live Deals with Gold: Call of Duty en Saints Row!

  De Xbox Live Deals of The Week hebben van Microsoft een andere naam gekregen. Voortaan gaan de aanbiedingen door onder de naam Deals with Gold, maar dat verandert het concept natuurlijk niet. Deze week is er voor ieder wat wils met onder andere Call of Duty: Ghosts en Saints Row IV.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Review

  Het is één van de grootste, zo niet de grootste, titels van het eerste half jaar voor Ubisoft. Het gaat dan natuurlijk over Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, een spel dat overigens nóg verder gaat dan voorganger Ghost Recon: Advanced Warfighter 2. In de vorige impressies was het nog maar de vraag of dat wel met open armen ontvangen kon worden, maar er is uiteindelijk één artikel die dat daadwerkelijk bepaalt: de recensie.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Preview

  In de toekomst lopen soldaten met onzichtbaarheidsmantels, kunnen ze met kleine RC vliegtuigjes vijanden markeren en schieten ze met high-tech wapens. Het klinkt misschien als fantasie, maar volgens Ubisoft zal het toekomstige oorlogvoeren er zo uitzien. Hoe vet dat ook is, wij zitten niet in het leger. Gelukkig is er voor ons ook een manier om hier kennis mee te maken, namelijk door Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier te spelen.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Preview

  Vroeger was alles beter. Een uitgekauwd (en inmiddels ook uitgekotst) cliché dat conservatieve gamers hoog in het vaandel hebben staan. Een franchise die zich opnieuw uitvindt of een studio die een andere koers trekt zien zij als een problematieke ontwikkeling. RollerCoaster Tycoon in driedimensionaal? Geen sprake van! Een simulatiegerichte Need for Speed? Geen denken aan! Nee, ontwikkelaars moeten hun tradities behouden en hun franchises in ere laten. Zo’n archaïsche instelling, dat vindt Ubisoft Montréal maar niets, zo blijkt uit onze speelsessie met Ghost Recon: Future Soldier.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Nieuws

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  Onder andere Metal Gear in nieuwe Xbox 360 Deal of the Week

  De nieuwe Xbox 360 Deal of the Week is bekend, met onder meer aanbiedingen voor Silent Hill: HD Collection en Metal Gear.

  Assassin's Creed III bundel en Ghost Recon HD Collection duiken op

  Het lijkt er op dat er twee nieuwe bundels in de maak zijn bij uitgever Ubisoft. Het gaat hier om een HD Collection van Ghost Recon en een speciale editie van Assassin's Creed III.

  Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier krijgt Khyber Strike DLC

  Ubisoft kondigt nieuwe downloadbare content aan voor de shooter Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. Vanaf 10 oktober is Khyber Strike te downloaden voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  Ghost Recon: Future Soldier Raven DLC aangekondigd

  Ubisoft kondigt downloadbare content aan voor de onlangs verschenen shooter Ghost Recon: Future Soldier. Het betreft het zogeheten Raven downloadbare content pakket.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.