Tokyo Mirage Sessions FE

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Atlus en uitgegeven door Atlus

  8

  Tokyo Mirage Sessions FE Artikelen

  De top 5 beste games van 2016 volgens Koen van Rijsoort

  Onze Koen ademt elke dag Nintendo in en uit. Zonder de liefde van Nintendo functioneert deze jongeman niet. Zijn favoriete consoles van dit moment: de Wii U en 3DS. Dit is de top 5 beste games van 2016 volgens Koen van Rijsoort!

  Top 5 beste Wii U Games van 2016 - De laatste Wii U toppers

  In maart 2017 komt de Nintendo Switch uit, dus dat betekent dat 2016 toch echt het laatste jaar was voor de Wii U. Zelfs in het laatste jaar van de Wii U zijn er nog enkele toptitels uitgekomen. Wij zetten de vijf beste Wii U games van 2016 voor je op rij!

  Tokyo Mirage Sessions FE Review - Traditionele JRPG in een hip jasje

  Talentenjachtshows zijn er genoeg, maar talentenjacht games zijn er niet zo veel van, en al helemaal niet in de vorm van een klassieke J-RPG. Tokyo Mirage Sessions #FE ziet er vrij uniek uit, maar weet het spel ook door te breken op de Wii U? Je leest het in XGN’s Tokyo Mirage Sessions #FE Review.

  Nintendo E3 verwachtingen - Toch meer dan Zelda

  Het is juni! Dat betekent voor menig gamer maar één ding; de E3 komt er weer aan! Ook Nintendo kondigde al aan weer aanwezig te zijn van 14 tot 16 juni en zich volledig te focussen op aankomende Wii U en 3DS games, waaronder de nieuwe Legend of Zelda. Al onze Nintendo E3 verwachtingen, lees je hier.

  Tokyo Mirage Sessions FE Preview - Licht, camera en vechten maar!

  Wat ooit begon als een Shin Megami Tensei en Fire Emblem crossover is uitgegroeid tot geheel eigen soort game. XGN.nl kreeg recent een voorproefje van deze kleurrijke, enthousiaste J-POP geïnspireerde RPG. Lees er alles over in onze Tokyo Mirage Sessions #FE preview!

  Tokyo Mirage Sessions FE Nieuws

  Shin Megami Tensei x Fire Emblem aangekondigd voor Wii U

  Inmiddels is de titel Shin Megami Tensei x Fire Emblem aangekondigd. Het betreft een role-playing game die onderweg is naar de Wii U.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.