Toki Tori 2 Artikelen

  Nintendo eShop Update: Mega Man en koopjes

  Het zijn langzame weken in de eShop en helaas gaat die vlieger ook deze week op. Maar er is ook goed nieuws: Nintendo heeft aanbiedingen voor je.

  Nintendo eShop Update: Wii Fit U en Brilliant Hamsters

  Nog eventjes en stille januari is voorbij, maar deze week blijft het vooral voor 3DS-bezitters nog wel erg rustig in de eShop. Op de Wii U vind je toffe koopjes. Welke, dat lees je hier.

  Nintendo eShop Update: SEGA, Knytt en koopjes

  Het is donderdag, tijd om te downloaden. Graai je creditcard maar weer uit je tas, rijd langs de supermarkt of speelgoedwinkel voor Nintendo-punten en kijk of er iets voor jou bij zit. Vooral de eShop van de 3DS zit vol verse games.

  Nintendo eShop Update: Toki Tori 2 en Dungeons & Dragons

  Het weer zit niet echt mee de laatste dagen, waardoor het een goed idee is om lekker op de bank te kruipen met een Wii U-controller of een 3DS in je hand. Je hoeft niet zeiknat te worden, want je hoeft niet naar de winkel voor leuke games. Die kun je ook deze week weer gewoon downloaden in de eShop.

  Toki Tori 2 Review

  In 2001 kende de Nederlandse gamestudio Two Tribes succes met een schattige puzzelgame voor de Game Boy Color. Twaalf jaar later mogen we eindelijk aan de slag met het vervolg, ditmaal op de Wii U. Is Toki Tori 2 het wachten waard geweest?

  Toki Tori 2 Nieuws

  Geen Toki Tori 2 level editor wegens tegenvallende verkopen

  Ontwikkelaar Two Tribes meldt dat de plannen om een level editor naar Toki Tori 2 op de Wii U te brengen niet meer doorgaat. De reden is vanwege tegenvallende verkopen.

  Wii U versie Toki Tori 2 verkopen 8027% gestegen

  De verkopen van Toki Tori 2 op de Wii U zijn aanzienlijk gestegen. Ontwikkelaar Two Tribes laat via Twitter weten dat na de update de verkopen met 8027 procent zijn toegenomen.

  Toki Tori 2 verschijnt 4 april op de Wii U

  Anderhalf jaar geleden kondigde ontwikkelaar Two Tribes een vervolg aan op het populaire Toki Tori. Deel twee heeft nu eindelijk de releasedatum van 4 april gekregen.

  Toki Tori 2 uitgesteld wegens gebrek aan kwaliteit

  De eShop downloadtitel Toki Tori 2 voor de Wii U, die aanvankelijk uit zou komen op 20 december, is tot nader order uitgesteld.

  Toki Tori 2 verschijnt op 20 december

  Toki Tori 2, de nieuwe game van de Nederlandse ontwikkelaar Two Tribes, verschijnt op 20 december. Het spel komt op die datum alleen voor de Wii U uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.