Toki Tori 2+

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Two Tribes en uitgegeven door Two Tribes

  Toki Tori 2+ Artikelen

  Interview: XGN spreekt met Two Tribes over Toki Tori 2

  Hoewel Nederland misschien geen enorme speler is binnen de game-industrie, kent ons koude kikkerlandje toch een aantal ontwikkelstudio's om trots op te zijn. Ontwikkelaar Two Tribes is daar absoluut één van. Het bedrijf probeert deze lente nog met Toki Tori 2 te komen. Voor ons was dat de aanleiding om af te reizen naar Amersfoort om daar met Martijn Reuvers te spreken, die meewerkt aan het ontwikkelproces.

  Toki Tori 2+ Nieuws

  Binnenkort Toki Tori 2+ op PlayStation 4 verkrijgbaar

  Binnenkort wordt de game Toki Tori 2+ op PlayStation 4 verkrijgbaar, zowel als fysieke en digitale game. De originele ontwikkelaar Two Tribes heeft hiervoor samengewerkt met ontwikkelaar SOEDESCO.

  Steam Zomeruitverkoop van start gegaan

  Er doken al geruchten op dat de zomeruitverkoop van Steam op 11 juli zou beginnen en die blijken nu ook waar te zijn. De uitverkoop is officieel van start gegaan, en hier kun je de aanbiedingen van het moment lezen.

  Toki Tori 2+ iets meer dan een week uitgesteld

  De release van de PC-versie van Toki Tori 2, genaamd Toki Tori 2+, is met iets meer dan een week uitgesteld. Oorspronkelijk stond de game gepland voor een digitale release op 2 juli.

  Verbeterde versie Toki Tori 2 begin juli naar PC

  Toki Tori 2+, een verbeterde versie van Toki Tori 2, is vanaf 2 juli beschikbaar voor de PC.

  Toki Tori 2 verschijnt 4 april op de Wii U

  Anderhalf jaar geleden kondigde ontwikkelaar Two Tribes een vervolg aan op het populaire Toki Tori. Deel twee heeft nu eindelijk de releasedatum van 4 april gekregen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.