Titanfall 2 Nieuws

  Het is knallen en scheuren geblazen met de PlayStation Plus games van december 2019

  Het einde van het jaar is in zicht nu december aangebroken is. In deze laatste maand van het jaar pakt Sony nog een keer uit met twee toffe gratis games. Dit is de PlayStation Plus update voor december 2019!

  Titanfall 2 is in december gratis met PlayStation Plus

  We moeten nog wachten tot zondag voordat de laatste maand van het jaar begint, maar we weten wel al wat in december kunnen gaan spelen op de PlayStation 4. De PlayStation Plus titels zijn namelijk al vroeg bekendgemaakt.

  EA brengt onverwacht Cloud Gaming Trial met vier games uit

  EA heeft bekendgemaakt dat fans vanaf vandaag aan de slag kunnen met de Cloud Gaming Technical Trial, waarbij fans vier games via cloud streaming kunnen testen. Dit is een onderdeel van Project Atlas, het streaming-project dat EA vorig jaar leven in blies. Ken Moss, hoofd technologie bij Electronic Arts, maakte het nieuws vandaag via Medium bekend.

  Titanfall 3 releasedatum uitgesteld door problemen met Apex Legends

  Respawn Entertainment kennen we natuurlijk allemaal van de populaire battle royale-game Apex Legends, maar hiervoor werkte zij ook aan de Titanfall-serie. Het was al bekend dat er een Titanfall 3 aan zit te komen, maar de releasedatum is hiervan uitgesteld aangezien de studio zich eerst wil focussen op Apex Legends.

  Xbox Live Deals with Gold - Jurassic World Evolution en Titanfall 2

  De nieuwe Xbox Live Deals with Gold voor deze week zijn bekendgemaakt. Er zitten weer een paar mooie aanbiedingen tussen voor grote titels, maar ook wat kleinere games Zo kun je Jurassic World Evolution en Titanfall 2 met flinke korting kopen.

  PlayStation Store sale is terug met dubbele korting

  Je hebt wel eens dat je een product ziet en denkt: ''Hè, zat er nog maar net wat extra korting op.'' Dit moment is met de PlayStation Store sale zo goed als verleden tijd, want het bekende fenomeen van de dubbele kortingen keert weer terug in de online winkel!

  Xbox Deals with Gold - Voor ieder wat wils

  Onze grote vriend van Xbox Larry Hyrb, alias Major Nelson, doet ons deze week weer een hoop deugd met de aangekondigde Xbox Deals with Gold. Zo kunnen we deze week genieten van korting op spellen als NBA Live 18 en Star Wars Battlefront II.

  Titanfall 2 Ultimate Edition release aangekondigd

  EA en Respawn Entertaintment hebben de Titanfall 2 Ultimate Edition release aangekondigd. Titanfall 2 kwam in 2016 uit en geeft fans nu de kans om meer content te ontdekken.

  Titanfall 2 gratis beschikbaar met Origin en EA Access

  Momenteel is Titanfall 2 gratis te spelen voor iedereen die EA en Origin Access heeft. Eerst was de game een demoversie waarbij enkele onderdelen van de singleplayer en multiplayer modi beschikbaar waren.

  Titanfall 2 co-op horde modus is volgende week beschikbaar

  De Titanfall 2 co-op horde modus komt vanaf volgende week beschikbaar. Op 25 juli is het zover en dan kunnen gamers aan de slag met de in Titanfall populaire modus. De nieuwe gamemodus rolt via een gratis update uit over alle beschikbare platformen.

  Titanfall 2 gratis uit te proberen deze week

  Heb je Titanfall 2 altijd al wel eens willen spelen, maar nog niet de kans gehad om deze titel op te pakken? Dan heb je geluk, want deze week is Titanfall 2 gratis te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Meer EA Play details bekendgemaakt voor de E3 2017

  De E3 2017 staat voor de deur en vandaag zijn meer EA Play details bekendgemaakt. Er zullen een paar optredens zijn en er zullen nieuwe games te spelen zijn.

  Titanfall 2 trailer toont nieuwe Titan van uitbreiding

  De nieuwe Titanfall 2 trailer onthult de nieuwe Titan. Deze is speelbaar in de multiplayer. Aan het einde van de maand komt de titan beschikbaar, samen met een nieuwe map.

  Summer Games Done Quick line-up bekendgemaakt

  Summer Games Done Quick is een event waar speedrunners zo snel mogelijk games proberen uit te spelen. Dit jaarlijkse event heeft nu zijn Summer Games Done Quick line-up bekendgemaakt met onder meer NieR Automata.

  Titanfall 2 gratis DLC 'A Glitch in the Frontier' details

  Volgende week verschijnt er Titanfall 2 gratis DLC. Het A Glitch in the Frontier pakket is vandaag in meer details beschreven door Electronic Arts.

  Nieuwe Titanfall 2 DLC aangekondigd

  Respawn Entertainment heeft nieuwe Titanfall 2 DLC aangekondigd. In een blog liet de ontwikkelaar weten welke nieuwe content spelers kunnen verwachten in de komende maanden.

  Titanfall 2 update is nu verkrijgbaar - Probeer het spel gratis uit

  Er verschijnt vandaag een gratis nieuwe Titanfall 2 update. De update zorgt ervoor dat er weer nieuwe content aan het spel zal worden toegevoegd. Naast de nieuwe content is het ook mogelijk om de game gratis uit te proberen.

  Titanfall 2 Colony Reborn DLC is gratis en krijgt free weekend

  De Titanfall 2 Colony Reborn DLC is gratis te downloaden. Samen met de DLC is Titanfall 2 een weekend gratis te spelen. De DLC komt 30 maart.

  Titanfall 2 update vandaag live

  De volgende Titanfall 2 update komt vandaag uit, dat meldt ontwikkelaar Respawn. Zo wordt onder andere de nieuwe gamemode Live Fire toegevoegd.

  Titanfall 2 in de aanbieding voor 25 euro bij Wehkamp

  Nu is de game Titanfall 2 in de aanbieding bij Wehkamp voor de PS4, Xbox One en de PC. Alle versies kosten daar nu 25 euro per stuk.https://www.xgn.nl/review/titanfall-2-review

  EA biedt een Origin Access gratis trial van 1 week aan voor de PC

  Vanaf vandaag kun je de Origin Access service van EA gratis proberen met de Origin Access gratis trial. Je kunt dan namelijk gratis gebruik maken van Origin Access service op de PC voor 7 dagen voor de belangrijkste EA games.

  Nieuwe Titanfall 2 multiplayer gamemodus aangekondigd

  Na de eerste gratis DLC voor Titanfall 2, komt er nu ook een nieuwe Titanfall 2 multiplayer gamemodus. In de gamemodus gaat het om snelheid en helaas zul je de modus zonder je Titan moeten spelen.

  Titanfall 2 Gauntlet speedrunner doet hem in minder dan 18 seconden

  Titanfall 2 kwam enkele maanden geleden uit en verschillende spelers die alle trofeeën of achievements wilde halen liepen vaak tegen een muur bij de Gauntlet. Youtuber Deadlokked laat zien hoe hij het Titanfall 2 Gauntlet parkour aflegt in nog geen 18 seconden.

  Titanfall 2 free multiplayer weekend aangekondigd

  Titanfall 2 krijgt een gratis multiplayer weekend. Voor EA Access en Origin Access begint de pret vandaag al. Het Titanfall 2 free multiplayer weekend begint voor iedere speler op 2 december.

  Titanfall 2 DLC aangekondigd door ontwikkelaar Respawn Entertainment

  Respawn Entertainment, de ontwikkelaar van Titanfall 2, heeft via de officiële website de naam en releasedatum van de eerste downloadbare content aangekondigd. De Titanfall 2 DLC zal volledig gratis te downloaden zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.