Titanfall

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Respawn Entertainment en uitgegeven door Electronic Arts

  8

  Titanfall Artikelen

  Wat zijn de beste Xbox exclusives? [poll]

  Nu de beste films van Tarantino volgens jullie bekend zijn, is het tijd voor een nieuwe vraagstellingl. Met Sea of Thieves in het vooruitzicht zijn wij heel benieuwd naar wat jullie de beste Xbox exclusives vinden. Dat is de poll van deze week!

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  De 7 beste Xbox One exclusives die je in huis moet hebben

  De stap naar een nieuwe console kan soms wat overweldigend zijn. Zoveel nieuwe games om uit te kiezen, maar welke zijn nu echt het spelen waard? Om je een handje te helpen hebben wij hier de 7 beste Xbox One exclusives op een rijtje gezet, die je sowieso in huis moet hebben!

  E3 2015 Microsoft overzicht - Het nieuws rechtstreeks van de beurs

  Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Zo ook met E3 2015. Er zijn zo veel nieuwtjes, dat je af en toe het overzicht kwijtraakt. Daarom hebben we voor jullie het complete E3 2015 Microsoft overzicht!

  Titanfall Nieuws

  Titanfall 3 releasedatum uitgesteld door problemen met Apex Legends

  Respawn Entertainment kennen we natuurlijk allemaal van de populaire battle royale-game Apex Legends, maar hiervoor werkte zij ook aan de Titanfall-serie. Het was al bekend dat er een Titanfall 3 aan zit te komen, maar de releasedatum is hiervan uitgesteld aangezien de studio zich eerst wil focussen op Apex Legends.

  Xbox Live Deals week 34 - Alekhine's gun, Titanfall en Payday 2

  De wekelijkse Xbox Live deals voor komende week zijn bekend. Deze week verschillende games voor zowel Xbox One als Xbox 360.

  Nieuwe Star Wars game in de maak bij Titanfall ontwikkelaar

  Respawn Entertainment, bekend als de ontwikkelaar van Titanfall, heeft bekendgemaakt dat ze werkt aan een nieuwe Star Wars game. Via een blog heeft de ontwikkelaar laten weten dat ze werkt aan een third-person action adventure.

  Titanfall op Origin Access te verkrijgen

  Origin Access heeft daarmee weer een nieuwe titel toegevoegd aan 'de kluis' die sinds januari geopend is. Vanaf 22 maart is Titanfall op Origin Access beschikbaar. Titanfall verscheen eerder al op de Xbox One versie van deze service, EA Access.

  Titanfall ontwikkelaar heeft vacatures voor third-person actiegame

  Titanfall ontwikkelaar Respawn Entertainment zoekt nieuwe werknemers voor een third-person actiegame. De game waar men aan werkt, is vermoedelijk Titanfall 2. Dat heeft Gamasutra laten weten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.