Tiny Brains

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, party & puzzel

  Gemaakt door Spearhead Games en uitgegeven door Spearhead Games

  Tiny Brains Artikelen

  De PlayStation 4 launchgames - Het complete overzicht

  Vanaf 29 november ligt de PlayStation 4 ook bij ons in de winkels. Dan zijn er meteen een heleboel mooie games beschikbaar. In dit uitgebreide artikel nemen we ze allemaal met je door.

  Tiny Brains Nieuws

  Nieuwe PlayStation Now games toegevoegd aan database

  Er zijn negen nieuwe PlayStation Now games toegevoegd aan de database van de game streamingdienst. Alle negen games kwamen eerder al uit voor de PS3.

  PlayStation Network sale met Gran Turismo 6

  Er zijn weer nieuwe games die in prijs zijn verlaagd op PSN. De hieronder genoemde kortingen zullen gelden voor de maand februari. Er zitten ook dit keer weer grote titels bij. Zo hoef je deze maand bijvoorbeeld minder te betalen voor The Last of Us, Gran Turismo en Knack.

  Tiny Brains vanaf december op PlayStation 4

  De co-op puzzel game Tiny Brains stond eerst in de planning om gelijktijdig met de release van de PlayStation 4 uit te komen. Deze datum werd niet gehaald, waardoor de game werd uitgesteld. Nu is er echter een nieuwe releasedatum geprikt, en voor Europa staat deze op 11 december.

  Line-up PlayStation 4 launch games bekend

  Gisteravond heeft Sony de releasedatum voor de PS4, 29 november in Europa, bekendgemaakt. Daarnaast gaf de Japanse consolemaker ook een lijst vrij met alle games die je dit jaar nog kunt verwachten voor de PlayStation 4.

  Co-opgame Tiny Brains aangekondigd voor PlayStation 4

  De E3 is nog niet begonnen, maar de nieuwe games vliegen ons al om de oren. Ditmaal is het een titel die op de PlayStation 4 zal verschijnen: Tiny Brains.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.