Thronebreaker: The Witcher Tales

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Puzzel & role-playing

  Gemaakt door CD Projekt RED en uitgegeven door CD Projekt RED

  9

  Thronebreaker: The Witcher Tales Artikelen

  10 Nintendo Switch games die wij graag zouden willen zien

  Sinds de release van de Nintendo Switch zijn er steeds meer games uitgekomen op de handheld console. Het apparaat wordt steeds populairder en dat is maar goed ook, want dan zullen er meer toffe games op uitkomen. Wij hebben 10 games die wij graag op de Nintendo Switch zouden willen zien voor je op een rijtje gezet .

  De top 5 beste games van 2018 volgens Calvin Foe

  Als je iemand zoekt met een unieke smaak qua games, dan zit je bij Calvin goed. Ondanks dat werd er dit jaar toch ook flink geschreeuwd tijdens potjes FIFA 19 en Super Smash. Maar of die titels zijn lijstjes met beste games van 2018 hebben gehaald, dat lees je hier.

  Game releases december 2018 - Games om het jaar mee af te sluiten

  Vorige maand hadden we enkele grote namen in ons lijstje staan. We konden eindelijk Red Dead Redemption 2 spelen! Je hoefde je niet te vervelen afgelopen maand. Over enkele dagen is het al december en dat betekent onder andere nieuwe game releases.

  Thronebreaker The Witcher Tales Review - Gwent was nog nooit zo leuk!

  Stel je voor: je staat oog in oog met een generaal van het leger dat net jouw thuisland heeft verwoest. Het liefst executeer je hem, maar met tranen in zijn ogen vertelt de man dat recent zijn zoon vermoord is. Spaar je hem dan, of heb je geen genade? Dit en meer in onze Thronebreaker The Witcher Tales review!

  Thronebreaker: The Witcher Tales Nieuws

  The Witcher schrijver krijgt meer geld van CD Projekt Red

  Andrzej Sapkowski, de schrijver van The Witcher boeken krijgt extra geld van CD Projekt Red. De Poolse studio doet dit naar eigen zeggen als een vorm van erkenning voor het werk van de schrijver. Het bedrijf wil hiermee ook de goede relatie met Sapkowski behouden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.