This War of Mine

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Avontuur & simulatie

  Gemaakt door 11 Bit Studios en uitgegeven door 11 Bit Studios

  9.0

  This War of Mine Artikelen

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  Top 5 beste crafting games volgens jullie

  Wij vroegen jullie welke crafting games jullie het beste vonden. Jullie hebben je stem laten horen en in deze special bespreken we dan ook de top 5 beste crafting games volgens jullie!

  Top 10 Steam Summer Sale 2016 deals

  De Steam Summer Sale 2016 is vorige week van start gegaan. Zoals altijd zijn er enorm veel games en hardware flink in de uitverkoop. Dit jaar zegt Steam dat er 12796 aanbiedingen zijn in de Steam Summer Sale. Maar welke deals zijn nu het beste, of in ieder geval, welke deals mag je echt niet missen!

  Top 5 beste Steam Machine stealth games

  Hou jij wel van een beetje sluipen en sta je niet graag in de spotlights? Grote kans dat jij wel van stealth games houdt. Niet alle stealth games zijn tot nu toe compatibel met de Alienware Steam Machine, maar er is keuze zat. Dit is de top 5 beste Steam Machine stealth games.

  This War of Mine Review - Oorlog vanuit een ander perspectief

  Games hebben onze neuzen al ontelbaar vaak op de gruwelen van oorlog gedrukt. Het leven van een soldaat is bepaald geen pretje, maar dat van de gewone burger is wellicht nog erger. This War of Mine maakt een oorlogssituatie persoonlijk, en dat komt hard aan.

  This War of Mine Nieuws

  Steam sale rondom Chinees nieuwjaar van start!

  Terwijl de bevolking van China aan de andere kant van de wereld met tonnen vuurwerk het nieuwjaar viert, kunnen gamers in het Westen ook genieten van het jaar van de hond. Er zijn namelijk Steam sales binnen te harken!

  This War of Mine update - Nieuwe locaties en scenario editor

  This War of Mine heeft vandaag een grote update. Met deze This War of Mine update worden nieuwe locaties toegevoegd en wordt de scenario editor geïntroduceerd.

  SXSW Gaming Awards - Dragon Age Inquisition wint game van het jaar

  De SXSW Gaming Awards zijn uitgereikt. Dragon Age Inquisition heeft de award voor game van het jaar gewonnen. Hieronder zie je een overzicht van de winnaars.

  ┬ę 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.