Thief Nieuws

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Games With Gold december 2015 bekendgemaakt

  De Games With Gold voor de maand december zijn onthuld. Zowel voor de Xbox One als Xbox 360 staan er toffe games op de planning voor Gold-leden. Lees hier welke Games With Gold december 2015 te bieden heeft!

  Square Enix uitverkoop - Deus Ex, Hitman en meer

  De Steam Summer Sale mag dan wel afgelopen zijn, maar de Square Enix uitverkoop nog niet. Er zijn verschillende games goedkoop te verkrijgen via de Square Enix Store.

  Turtle Beach headsets met gratis game en in de aanbieding

  Tot eind januari is een aantal modellen van Turtle Beach headsets in de aanbieding. De headsets zijn officieel gelicenceerd door Major League Gaming.

  Thief film in de maak

  Er wordt een film Thief ontwikkeld door Vertigo en Prime Universe. De game wordt geproduceerd door Adrian Askeriah en Roy Lee. Zo is te lezen op de website The Tracking Board.

  AMD geeft Never Settle Forever een opfrisbeurt

  AMD werkt al een tijdje samen met meerdere grote ontwikkelaars om games te bundelen met haar videokaarten. Zo kun je bij de beste kaarten maar liefst drie games cadeau krijgen, en dat zijn niet de minste games.

  'PC-versie Thief is geen simpele port'

  Eidos Montreal maakt vandaag bekend dat de PC-versie van de bijna uitkomende Thief geen makkelijke port is van de console-versies. Er zouden verbeteringen moeten zitten in de game.

  Thief 1080p op PS4 en 900p op Xbox One

  Square Enix heeft bevestigd dat Thief op de PlayStation 4 een resolutie van 1080p zal krijgen en op de Xbox One 900p. Wel zullen beide varianten met 30fps te spelen zijn.

  Systeemeisen PC-versie Thief bekend

  Eidos Montreal heeft in het weekend de systeemeisen voor de PC-versie van haar aankomende stealthgame Thief bekendgemaakt. Zowel de minimumeisen als de aanbevolen specificaties zijn naar buiten gebracht.

  Thief Companion app verschijnt eind januari

  De Thief Companion applicatie zou oorspronkelijk in december uitkomen, maar Sqaure Enix en Eidos melden dat de app eind januari dan eindelijk beschikbaar zal zijn. Dat laten beide bedrijven weten via een persbericht.

  Thief app verschijnt deze maand

  Square Enix kondigt aan dat Thief een zogeheten 'companion app' krijgt. Deze applicatie dient als tweede scherm bij het spelen van Thief. Eind deze maand wordt de app al verwacht voor iOS en Android.

  'Verschil PC en consoles verkleind met komst next-gen'

  Jean-Normand Bucci, die werkt aan de titel Thief, is van mening dat met de komst van de PlayStation 4 en de Xbox One het verschil tussen de consoles en de computers enorm verkleind is. Dat zegt hij in een interview met IGN.

  Geen quick time events in Thief dankzij fans

  Nadat zowel fans als pers heel sterk hun mening lieten horen over de quick time events (QTE) in Thief, heeft ontwikkelaar Eidos Montreal besloten om deze uit de game weg te laten. Dit is alweer de tweede wijziging aan Thief, dankzij de feedback van fans.

  Eidos luistert naar fans en haalt XP uit Thief

  De nieuwe Thief game zal niet langer gebruik maken van een XP-systeem. Eidos Montreal schrapt deze functie na talloze reacties van teleurgestelde fans.

  'Fans zullen wegzwijmelen bij Thief reboot'

  De producer van Thief, Joe Khoury, voorspelt dat fans die nog niet helemaal warmlopen voor de Thief reboot, uiteindelijk weg zullen zwijmelen bij de game.

  PC-versie Thief krijgt Master Thief editie

  Square Enix heeft een speciale editie van de nieuwe Thief aangekondigd. De Thief: Master Thief editie is een digitale download en zal alleen voor de PC uitkomen.

  Thief krijgt Benelux editie

  De opkomende stealthgame Thief krijgt een Benelux editie. In deze uitvoering zit een extra missie genaamd The Bank Heist en een boosterpack.

  Thief sluipt 28 februari de winkels in

  Volgend jaar kunnen we aan de slag met de nieuwe Thief. Dat maakt uitgever Square Enix vandaag bekend. De game zal vanaf 28 februari in de Europese winkels liggen.

  Square Enix onthult line-up Gamescom

  Eerder vandaag maakte Nintendo al bekend met welke games het bedrijf naar de Gamescom komt dit jaar, en nu is het de beurt aan Square Enix. De uitgever komt met een reeks games voor de PC, consoles en mobiele apparaten.

  Thief zal ook verkrijgbaar zijn voor Xbox 360 en PlayStation 3

  Thief, de reboot van de reeks die oorspronkelijk aangekondigd werd als Thief 4, zal ook verkrijgbaar zijn voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Dit nieuws werd bekendgemaakt op de officiële Thief blog.

  AMD kondigt samenwerking met Square Enix aan

  AMD staat bekend om zijn hardware voor de PC en heeft nu aangekondigd nauw te gaan samenwerken met game uitgever Square Enix. Het voornaamste doel hierbij is om Thief er op de PC nog beter uit te laten zien.

  Square Enix bevestigt E3 line-up

  We zijn nog maar een weekend verwijderd van de E3. Maandag barst het game-evenement los en zullen er vele games tentoongesteld worden. Square Enix is ook aanwezig met een hele rits aan nieuwe games. Het bedrijf heeft nu bekendgemaakt welke games het gaat tonen.

  Thief komt ook naar Xbox One

  Ontwikkelaar Eidos Montreal maakt officieel bekend dat Thief voor de nieuwste console van Microsoft zal verschijnen. Dit nieuws komt tegelijk met de aankondiging van de nieuwe Xbox One console naar buiten.

  'Ontwikkeling Thief ondervindt problemen'

  De ontwikkeling van de aankomende reboot van de sluipserie Thief ondervindt creatieve problemen. Dat meldt website Polygon op basis van anonieme bronnen.

  Ontwikkelaar Thief wil in-game uitdaging bieden

  Eidos Montreal, de gamestudio die ons Thief in het vooruitzicht gesteld heeft, liet gisteravond weten dat het de gamer in het spel zelf wil uitdagen, in plaats van de besturing onmenselijk moeilijk te maken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.