Thief

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur & stealth

  Gemaakt door Eidos Montreal en uitgegeven door Square Enix

  8

  Thief Artikelen

  Top 10 beste game reboots

  Je favoriete serie begint van vooraf aan. Alles wat je tot dusver wist blijkt onzin. De hele machine wordt opnieuw opgestart en een bekende franchise wordt opnieuw (vanuit een andere hoek) belicht. Dat is wat we in de videogame-industrie een reboot noemen. De top 8 beste game reboots hebben we voor jou op een rijtje gezet.

  Top 10 VR games die een aanwinst zouden zijn

  De aanstormende trein die VR heet wijkt nergens voor uit. Alleen maar meer games worden gegrepen en krijgen een Virtual Reality versie. Maar welke titels zouden we graag in VR willen zien? Je leest het in deze top 10 VR games special!

  HD-remakes versus reboots

  Soms scheppen deze termen verwarring, soms worden ze door elkaar heen gebruikt, maar vaak weten mensen simpelweg niet wat het verschil is tussen de twee. Remakes en reboots zijn niet één en hetzelfde. Wij leggen in dit artikel uit waar de verschillen in zitten.

  De 20 beste PlayStation 4 (PS4) games

  De PlayStation 4 ligt sinds 29 november in de Nederlandse winkels. Hoewel het apparaat de afgelopen maanden wegens tekorten vaker wel dan niet uitverkocht was, is de console volgens de laatste cijfers al meer dan zeven miljoen keer verkocht. Het is nu een half jaar na de lancering van de vierde PlayStation. Tijd om de balans op te maken: wat zijn de 20 beste PlayStation 4-games die tot nu toe zijn verschenen?

  PlayStation Store Update - Thief, Enemy Front en Entwined

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Thief Nieuws

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Games With Gold december 2015 bekendgemaakt

  De Games With Gold voor de maand december zijn onthuld. Zowel voor de Xbox One als Xbox 360 staan er toffe games op de planning voor Gold-leden. Lees hier welke Games With Gold december 2015 te bieden heeft!

  Square Enix uitverkoop - Deus Ex, Hitman en meer

  De Steam Summer Sale mag dan wel afgelopen zijn, maar de Square Enix uitverkoop nog niet. Er zijn verschillende games goedkoop te verkrijgen via de Square Enix Store.

  Turtle Beach headsets met gratis game en in de aanbieding

  Tot eind januari is een aantal modellen van Turtle Beach headsets in de aanbieding. De headsets zijn officieel gelicenceerd door Major League Gaming.

  Thief film in de maak

  Er wordt een film Thief ontwikkeld door Vertigo en Prime Universe. De game wordt geproduceerd door Adrian Askeriah en Roy Lee. Zo is te lezen op de website The Tracking Board.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.