The Witness

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Puzzel

  Gemaakt door Number None Inc. en uitgegeven door Number None Inc.

  8.5

  The Witness Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #80 tot en met #71

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de top 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 80 tot en met 71.

  Top 10 moeilijkste retro hardcore games

  Als jij van een beetje uitdaging houdt zijn deze games uit het verleden perfect voor jou. Dit is een lijstje van de moeilijkste retro hardcore games.

  PlayStation Plus games maart 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Het is weer een nieuwe maand en dat betekent nieuwe PlayStation Plus games. Maart roert zijn staart en dat geldt in dit geval ook voor de PlayStation Plus games maart 2019. Vanaf deze maand zijn er geen gratis PlayStation 3 en PlayStation Vita games meer. Het aanbod is wat kleiner dan we gewend zijn, maar de beschikbare games zijn tof!

  Top 10 beste PlayStation Store games - De digitale toppers!

  De PlayStation Store op de PlayStation 4 staat vol games. Waar een groot aantal games gewoon ook in de winkel te koop is, gaan wij het hebben over wat je alleen digitaal kunt vinden. Het gaat hierbij niet om exclusieve games, maar echt om de top 10 beste PlayStation Store games op de PlayStation 4.

  Xbox Live Gold games april 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De Xbox Live Gold games april 2018 zijn weer bekend. Wij duiken dieper in de verschillende games zodat jij weet wat je te wachten staat bij het downloaden van de games. Ook is dit een mogelijkheid om alvast te zien of de games wel wat voor jou zijn.

  The Witness Nieuws

  The Witness game is tijdelijk gratis in de Epic Games Store

  De afgelopen twee weken hebben gebruikers van de Epic Games Store de game Oxenfree gratis kunnen downloaden. De aankomende twee weken wordt er plaats gemaakt voor een nieuwe game, namelijk The Witness. Hierna zal een nieuwe titel gratis worden voor twee weken.

  PlayStation Plus games maart 2019 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games van maart 2019 zijn bekendgemaakt door Sony. In maart kunnen PlayStation 4-gebruikers aan de slag met Call of Duty Modern Warfare Remastered. Daar blijft het niet bij, want The Witness is ook van de partij en het thema van de maand draait dan ook om kwaliteit.

  Xbox Live Gold games april 2018 bekendgemaakt

  De Xbox Live Gold games april 2018 zijn vrij laat aangekondigd deze maand. Nog een paar dagen en de volgende maand start al. Nu heeft Microsoft de games eindelijk bekendgemaakt en er staan leuke gratis titels te wachten.

  The Witness verkoop - in eerste week meer dan 100.000 exemplaren

  The Witness, de puzzelgame die vorige week is uitgekomen, heeft in de eerste week al ruim 100.000 exemplaren verkocht. Dat laat Jonathan Blow van ontwikkelaar Thekla Inc. vandaag weten op de officiële website van de game. Eerder deze week was al bekend dat er 50.000 exemplaren verkocht waren: The Witness verkoop is nu dus verdubbeld.

  The Witness verkoopcijfers reden voor nieuwe game

  Al een paar dagen na de release van The Witness is de game betiteld als een van de moeilijkste puzzel games van het moment. Dat de hoge moeilijkheidsgraad en unieke stijl een groot publiek trekt is duidelijk te merken aan de The Witness verkoopcijfers.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.