The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PC

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door CD Projekt RED en uitgegeven door Namco Bandai Games & CD Projekt RED

  9.3

  The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition Artikelen

  5 redenen om The Witcher te spelen - Beestendoder viert feestje

  Het is alweer tien jaar geleden dat de eerste The Witcher game verscheen. Tijd voor een feestje dus, maar voor wat voor geweldige serie houden we dat feestje eigenlijk? Bij deze een lijst met 5 redenen om The Witcher te spelen!

  Top 5 bordspellen van games - Gamen zonder vierkante ogen

  Deze week werd een Fallout bordspel aangekondigd, maar dit is niet het enige bordspel dat op een video game gebaseerd is. In deze special zetten we vijf bordspellen van games op een rijtje en daar zitten een aantal populaire titels tussen. Lees snel verder als je benieuwd bent welke bordspellen van games er allemaal zijn.

  5 King game titels ter ere van Koningsdag

  Morgen is het weer Koningsdag en vieren we met zijn allen de verjaardag van koning Willem Alexander. Voor de mensen die liever thuis zitten, maar deze mooie gebeurtenis toch een beetje willen vieren, hebben we 5 King game titels op een rijtje gezet. Die bijna net zo cool zijn als onze koning zelf.

  Top 10 beste Xbox 360 exclusives - Deze maken de console uniek

  De Xbox 360 heeft in de 11 jaar dat de console bestaat aardig wat titels op zijn naam staan die op geen andere console zijn uitgebracht. Deze top 10 beste Xbox 360 exclusives zorgden ervoor dat de Xbox 360 uniek was.

  De top 5 Steam Winter Sale 2015 tips

  De Steam Winter Sale 2015 is in volle gang. Heel veel PC games zijn in de aanbieding tot en met 4 januari. Er zijn wel een aantal titels en bundels die er tijdens deze sale met kop en schouders bovenuit steken. Bekijk hier de top 5 Steam Winter Sale 2015 tips!

  The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition Nieuws

  The Witcher schrijver krijgt meer geld van CD Projekt Red

  Andrzej Sapkowski, de schrijver van The Witcher boeken krijgt extra geld van CD Projekt Red. De Poolse studio doet dit naar eigen zeggen als een vorm van erkenning voor het werk van de schrijver. Het bedrijf wil hiermee ook de goede relatie met Sapkowski behouden.

  The Witcher 2 gratis voor Gwent testers

  Spelers die deel hebben genomen aan de Gwent closed beta kunnen The Witcher 2 gratis downloaden. Iedereen die de closed beta heeft gespeeld krijgt een e-mail. Hiermee kunnen ze The Witcher 2 aan hun bibliotheek in GOG toevoegen.

  Call of Duty Black Ops backwards compatible op Xbox One

  Je kunt nu de eerste Call of Duty Black Ops backwards compatible op je Xbox One spelen.Wanneer je nog een disc van de game hebt liggen, is het mogelijk om het spel nu te spelen.

  Update - Microsoft voegt titels toe aan Xbox One backwards compatibility lijst

  Microsoft heeft tien Xbox 360 titels toegevoegd aan de Xbox One backwards compatibility lijst toegevoegd. Ook wordt de standaard maandelijkse releasedatum van de games gewijzigd.

  The Witcher 2 gratis voor Xbox Live Gold leden

  Hoewel we nog een tijdje moeten wachten op het derde deel in de The Witcher serie, kunnen Xbox Live Gold leden deze maand gratis en voor niets The Witcher 2 downloaden op de Xbox 360.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.