The Walking Dead: The Telltale Series Collection

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Actie, avontuur & point & click

  Gemaakt door Telltale Games en uitgegeven door Telltale Games

  The Walking Dead: The Telltale Series Collection Artikelen

  Beste film games - Kwaliteit waar Netflix op E3 naar moet streven

  Games gebaseerd op films zijn vaak slecht. Soms zelfs zo slecht dat alle exemplaren in New Mexico begraven worden. Toch zijn er temidden van al die troep wat juweeltjes te vinden. Wij hebben 10 van de beste film games (en tv-serie games) voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 tofste game companions - Samen sta je sterk

  Of je nou moet overleven in een wereld vol met monsters of samen de strijd aangaat met een leger van vijanden, het is altijd leuker als je jouw avonturen kunt delen met een ander. Teamwork is soms cruciaal. In de top 10 tofste game companions sommen we de vetste samenwerkingen voor je op!

  Beste vader in games - De geboren vaders

  Met de release van God of War keert Kratos terug. Naast dat hij de God van de oorlog is, is hij nu ook nog eens een vader. Dit maakt het een perfect moment om te kijken naar wie de beste vader in video games is en dit doen we door de vijf beste vaders op een rij te zetten.

  Wallpaper Pick december met Star Wars en PUBG!

  Het einde van het jaar is in zicht. Dit is alweer de laatste Wallpaper Pick van 2017... Niet getreurd, in 2018 houden we je ook weer op de hoogte van de tofste wallpapers! Kies er nu eentje uit om december door te komen en het jaar af te sluiten. Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar vanuit de Wallpaper Pick december!

  The Walking Dead: The Telltale Series Collection Nieuws

  Update - The Walking Dead einde in zicht: Laatste seizoen van de games later dit jaar

  Is het The Walking Dead einde in zicht? Het lijkt erop dat het verhaal van The Walking Dead dit jaar nog op zijn einde loopt. Eind deze zomer zou het einde van start moeten gaan wat betreft de gameserie.

  The Walking Dead The Telltale Series Collection komt 5 december

  Er zal een The Walking Dead The Telltale Series Collection uitgebracht worden. Deze komt op 5 december uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.