The Walking Dead: The Final Season Nieuws

  The Walking Dead The Final Season fysiek exemplaar release bekend

  Skybound Games heeft zojuist op Twitter aangekondigd dat de fysieke release van The Walking Dead The Final Season er al snel aankomt. Ook zijn de releasedatum geruchten van episode 4 bevestigd. Deze zullen op dezelfde datum uitkomen, namelijk op 26 maart 2019.

  The Walking Dead The Final Season episode 4 releasedatum gelekt

  De derde episode van The Walking Dead The Final Season is net uit, waarbij gelijk de releasedatum van de vierde episode is gelekt. De releasedatum van The Walking dead The Final Season episode 4 staat in het menu van het laatste seizoen. Volgens dit menu zal de laatste episode ooit uitkomen op 26 maart 2019.

  Update - The Walking Dead The Final Season episode 3 vanaf vandaag beschikbaar

  Skybound heeft een trailer van The Walking Dead The Final Season episode 3 uitgebracht. Dit zal de eerste episode zijn die Skybound van The Walking Dead zal uitbrengen nadat Telltale Games failliet is gegaan. De derde episode zal volgens de trailer uitkomen op 15 januari 2019, waarna er nog een aflevering uit moet komen.

  Skybound maakt Telltale's The Walking Dead The Final Season af

  Skybound Entertainment maakt the Walking Dead The Final Season af, dit werd afgelopen zaterdag aangekondigd. Skybound probeert het originele team dat aan de game werkte intact te houden, zodat het originele team alsnog de game kan afmaken. Rob Kirkman kondigde dit aan op New York Comic Con.

  Telltale Games sluit, meerdere titels geannuleerd

  Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de studio gaat sluiten. De titels die nog aangekondigd waren of in ontwikkeling waren, zijn geannuleerd zoals The Wolf Among Us, Game of Thrones en Stranger Things. De status van het laatste The Walking Dead seizoen is nog in het ongewis.

  The Walking Dead Final Season releasedata bekendgemaakt

  Ontwikkelaar en uitgever Telltale Games heeft de The Walking Dead Final Season releasedata bekendgemaakt. We kunnen momenteel al aan de slag met de eerste episode, maar nu is ook bekend wanneer de volgende episodes te spelen zullen zijn.

  Naam The Walking Dead Season 4 bundel staat niet goed in PS store

  Voor iedereen die de The Walking Dead Season 4 bundel opzoekt in de PlayStation Store, krijgt de game niet te zien. Dit komt doordat de naam fout bij de game staat.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.