The Walking Dead: The Final Season Artikelen

  The Walking Dead Final Season Review - Een waardig slotakkoord

  Telltale’s The Walking Dead is een ijkpunt in de gamegeschiedenis. Het zette het episodische en beïnvloedbare verhalengenre op de kaart en bracht miljoenen verdrietige en overrompelde gamers samen tot één grote community. Nu, na vier hartverscheurende seizoenen, dient het langverwachte slotakkoord zich aan. Hoe dat ons beviel, lees je in deze Walking Dead Final Season review.

  Top 5 beste Epic Games Store games - Concurrentie voor Steam

  Steam is al een lange tijd de grootste aanbieder van PC games. Tegenwoordig komen er steeds meer partijen, zoals Epic Games, Discord, Origin en Battle.net, met eigen winkels. Vandaag nemen we de winkel van Epic Games onder de loep. Dit zijn de top 5 beste Epic Games Store games.

  De 5 beste PlayStation 4 demo games van dit moment uitgelicht

  Soms weet je gewoon niet zeker welke game je in huis moet halen. Het lezen van een recensie of het horen van goede verhalen kan soms net niet overtuigend genoeg zijn, maar daar hebben gamebedrijven iets op bedacht. Een kortere versie van de game om uit te proberen en dit zijn de beste PlayStation 4 demo games van dit moment.

  The Walking Dead Final Season Episode 2 Review - Suffer the Children

  Ai ai ai, wat een drama voor Telltale aflopen week. Hoe moet het nu verder met het bedrijf en hoe moet het nu verder met The Walking Dead Final Season? Geen idee, maar in deze The Walking Dead Final Season episode 2 Review lees je nog heel even hoe ‘t avontuur van Clementine verder gaat…

  The Walking Dead Final Season Episode 1 Review - Done Running

  Het leven van het jonge meisje Clementine gaat niet over rozen. Haar ouders waren een lekker hapje voor de ‘lopende doden’, degene die haar opving (Lee) moest het ook met zijn leven bekopen en de vele afleveringen erna stonden eerder in het teken van de dood dan leven. Wat gaat er gebeuren? In ieder geval is The Walking Dead Final Season episode 1 een feit.

  XGN Maandoverzicht augustus 2018

  De tijd van het XGN Maandoverzicht augustus 2018 is aangebroken, want de maanden gaan snel en zo is ook juli alweer voorbij. Dat betekent dat we het maandoverzicht voorschotelen. Het was wederom een goede maand vol releases, artikelen en video's en in dit overzicht kun je alles gemakkelijk vinden!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.