The Walking Dead: The Final Season

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Telltale Games en uitgegeven door Telltale Games

  7.5

  The Walking Dead: The Final Season Artikelen

  The Walking Dead Final Season Review - Een waardig slotakkoord

  Telltale’s The Walking Dead is een ijkpunt in de gamegeschiedenis. Het zette het episodische en beïnvloedbare verhalengenre op de kaart en bracht miljoenen verdrietige en overrompelde gamers samen tot één grote community. Nu, na vier hartverscheurende seizoenen, dient het langverwachte slotakkoord zich aan. Hoe dat ons beviel, lees je in deze Walking Dead Final Season review.

  Top 5 beste Epic Games Store games - Concurrentie voor Steam

  Steam is al een lange tijd de grootste aanbieder van PC games. Tegenwoordig komen er steeds meer partijen, zoals Epic Games, Discord, Origin en Battle.net, met eigen winkels. Vandaag nemen we de winkel van Epic Games onder de loep. Dit zijn de top 5 beste Epic Games Store games.

  De 5 beste PlayStation 4 demo games van dit moment uitgelicht

  Soms weet je gewoon niet zeker welke game je in huis moet halen. Het lezen van een recensie of het horen van goede verhalen kan soms net niet overtuigend genoeg zijn, maar daar hebben gamebedrijven iets op bedacht. Een kortere versie van de game om uit te proberen en dit zijn de beste PlayStation 4 demo games van dit moment.

  The Walking Dead Final Season Episode 2 Review - Suffer the Children

  Ai ai ai, wat een drama voor Telltale aflopen week. Hoe moet het nu verder met het bedrijf en hoe moet het nu verder met The Walking Dead Final Season? Geen idee, maar in deze The Walking Dead Final Season episode 2 Review lees je nog heel even hoe ‘t avontuur van Clementine verder gaat…

  The Walking Dead Final Season Episode 1 Review - Done Running

  Het leven van het jonge meisje Clementine gaat niet over rozen. Haar ouders waren een lekker hapje voor de ‘lopende doden’, degene die haar opving (Lee) moest het ook met zijn leven bekopen en de vele afleveringen erna stonden eerder in het teken van de dood dan leven. Wat gaat er gebeuren? In ieder geval is The Walking Dead Final Season episode 1 een feit.

  The Walking Dead: The Final Season Nieuws

  The Walking Dead The Final Season fysiek exemplaar release bekend

  Skybound Games heeft zojuist op Twitter aangekondigd dat de fysieke release van The Walking Dead The Final Season er al snel aankomt. Ook zijn de releasedatum geruchten van episode 4 bevestigd. Deze zullen op dezelfde datum uitkomen, namelijk op 26 maart 2019.

  The Walking Dead The Final Season episode 4 releasedatum gelekt

  De derde episode van The Walking Dead The Final Season is net uit, waarbij gelijk de releasedatum van de vierde episode is gelekt. De releasedatum van The Walking dead The Final Season episode 4 staat in het menu van het laatste seizoen. Volgens dit menu zal de laatste episode ooit uitkomen op 26 maart 2019.

  Update - The Walking Dead The Final Season episode 3 vanaf vandaag beschikbaar

  Skybound heeft een trailer van The Walking Dead The Final Season episode 3 uitgebracht. Dit zal de eerste episode zijn die Skybound van The Walking Dead zal uitbrengen nadat Telltale Games failliet is gegaan. De derde episode zal volgens de trailer uitkomen op 15 januari 2019, waarna er nog een aflevering uit moet komen.

  Skybound maakt Telltale's The Walking Dead The Final Season af

  Skybound Entertainment maakt the Walking Dead The Final Season af, dit werd afgelopen zaterdag aangekondigd. Skybound probeert het originele team dat aan de game werkte intact te houden, zodat het originele team alsnog de game kan afmaken. Rob Kirkman kondigde dit aan op New York Comic Con.

  Telltale Games sluit, meerdere titels geannuleerd

  Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de studio gaat sluiten. De titels die nog aangekondigd waren of in ontwikkeling waren, zijn geannuleerd zoals The Wolf Among Us, Game of Thrones en Stranger Things. De status van het laatste The Walking Dead seizoen is nog in het ongewis.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.