The Walking Dead: Season 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita & PC

  Genres: Avontuur & point & click

  Gemaakt door Telltale Games en uitgegeven door Telltale Games

  9

  The Walking Dead: Season 2 Artikelen

  De emotionele games waarbij de redactie moest huilen

  Soms kun je het bij emotionele games gewoon niet droog houden. Ook de redactie moet soms een traantje wegpinken.

  Top 5 zombie survival games - Vechten tegen de ondoden!

  Killing Floor 2 is sinds kort verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en PC. Dat is een mooi moment om te kijken naar alle pareltjes binnen het survival-genre. In deze top 5 zombie survival games bespreken we de tofste games waarin je het opneemt tegen de ondoden.

  Kort maar krachtige games - Een top 5

  Vaak worden games afgerekend op hun korte speelduur. The Order 1886 heeft daar bijvoorbeeld veel kritiek op gehad. Maar is het wel terecht dat deze korte games direct in een slecht daglicht staan? Deze kort maar krachtige games laten zien dat een korte speelduur een game niet direct slechter maakt.

  PlayStation Store Update - Velocity 2X & Don't Starve: Giant Edition

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  The Walking Dead Season 2: Episode 5 - No Going Back Review

  Deze week is alweer het einde van het tweede seizoen van The Walking Dead. Het avontuur van Clementine bereikt zijn hoogtepunt. Weet jij het te overleven? En hoe komt jouw Clementine er vanaf? Beleef het allemaal in The Walking Dead Season 2: Episode 5 – No Going Back.

  The Walking Dead: Season 2 Nieuws

  The Walking Dead en The Wolf Among Us spoedig op disc

  Telltale Games heeft de release voor de retailversies van The Walking Dead en The Wolf Among Us voor PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 en PS Vita bekendgemaakt. Seizoen 1 en 2 plus DLC van The Walking Dead verschijnen in oktober. The Wolf Among Us verschijnt in november op disc.

  The Walking Dead: Season 2 episode 4 komt deze maand

  De vierde episode van het tweede seizoen van The Walking Dead heeft via een tweet een release periode gekregen. Job Stauffer, werkzaam bij Telltale Games, laat weten dat de nieuwe episode genaamd 'Amid the Ruins' later deze maand komt.

  Tweede episode Walking Dead: Season 2 op 5 maart naar PS3

  De tweede Episode van The Walking Dead: Season 2 komt op 5 maart naar de PlayStation 3. Dat maakte ontwikkelaar Telltale Games donderdag bekend.

  Bekijk hier de nieuwste Steam Deals

  Hoewel 2013 voorbij is, gaan de Steam Deals nog even vrolijk verder. Ook vandaag staan er weer negen games fors in de aanbieding.

  'The Walking Dead Season 2 blijft meedogenloos'

  Ondanks dat spelers in het nieuwe seizoen van The Walking Dead in de schoenen van een kind staan, zal de wereld er niet leuker en aardiger op worden. Ontwikkelaar Telltale Games zegt dat het ze niks uitmaakt of je een kind of volwassene bent.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.