The Unfinished Swan Nieuws

  The Unfinished Swan voor PS4 en PS Vita releasedatum bekend

  The Unfinished Swan voor PS4 en PS Vita is officieel aangekondigd, en de game verschijnt al heel gauw op deze platformen. Woensdag 29 oktober kun je de game in huis halen als cross-buy titel.

  The Unfinished Swan op PS4 en Vita in Japan

  De indiegame The Unfinished Swan komt deze week in Japan uit voor PlayStation 4 en PlayStation Vita. Over een Europese release werd niet gesproken, maar de kans is aanwezig dat dit wel gebeurt.

  The Unfinished Swan komt naar PS4 en Vita

  The Unfinished Swan krijgt een release op de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Dat blijkt uit een lijst op de website van het Koreaanse Game Rating Board.

  Lead artist The Last of Us verlaat Naughty Dog

  Nate Wells, lead artist voor de PS3- en PS4-game The Last of Us, heeft ontwikkelaar Naughty Dog verruild voor Giant Sparrow, de studio die eerder aan indiegame The Unfinished Swan werkte. Dat bevestigde hij zondag op zijn Twitter-account.

  Journey en The Unfinished Swan niet naar PlayStation 4

  Waar gisteren ons nog het nieuws bereikte dat de indie-titels Journey en The Unfinished Swan misschien naar de PlayStation 4 zouden komen, is vandaag bekend geworden dat dit niet het geval is. Dat heeft Nathan Gary, creative director van Sony Santa Monica studios laten weten.

  Journey en The Unfinished Swan naar PS4?

  Een aantal weken geleden maakte Sony bekend dat de games Flower, flOw, Escape Plan en Sound Shapes onderweg zijn naar de PlayStation 4. Nu laat Nathan Gary, de creatieve directeur bij Sony Santa Monica Studios, een grote hint vallen rondom Journey en The Unfinished Swan en hun komst naar de PS4.

  Unfinished Swan ontwikkelaar hint naar nieuwe game

  Giant Sparrow, de ontwikkelaar van The Unfinished Swan, hint naar een nieuwe game. Het spel draagt de codenaam 'Edith Finch'.

  The Unfinished Swan verschijnt deze maand

  Uitgever Sony Computer Entertainment heeft aangekondigd dat de downloadbare game The Unfinished Swan vanaf 24 oktober voor iedereen verkrijgbaar zal op het PlayStation Network. Voor geïnteresseerden met een PlayStation Plus-abonnement is de game eerder beschikbaar.

  Sony kondigt PSN-exclusive The Unfinished Swan aan

  Uitgever Sony heeft de game The Unfinished Swan aangekondigd, die alleen via het PlayStation Network aan te schaffen zal zijn.

   ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.