The Unfinished Swan Artikelen

  Top 10 beste PlayStation Store games - De digitale toppers!

  De PlayStation Store op de PlayStation 4 staat vol games. Waar een groot aantal games gewoon ook in de winkel te koop is, gaan wij het hebben over wat je alleen digitaal kunt vinden. Het gaat hierbij niet om exclusieve games, maar echt om de top 10 beste PlayStation Store games op de PlayStation 4.

  5 Korte PlayStation games - Deze speel je binnen een dag uit!

  Als je weinig tijd hebt en toch even lekker wil gamen op je PlayStation, wil je vaak die game ook afronden. Maar wat zijn nou korte PlayStation games die je even tussendoor kunt oppakken? Wij brengen je vijf toffe games die minder dan acht uur in beslag nemen!

  The Unfinished Swan Review

  Veel ontwikkelaars roepen dat hun games uniek zijn. Zelden blijkt dit ook het geval te zijn. Gaint Sparrow doet ook een poging met The Unfinished Swan, een downloadbare titel die exclusief naar de PlayStation 3 komt.

  PlayStation Store Update - Killzone HD en The Unfinished Swan

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.