The Unfinished Swan

  Uitgebracht voor PlayStation 3, PlayStation 4 & PlayStation Vita

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Armature Studio & Giant Sparrow en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & Giant Sparrow

  5.5

  The Unfinished Swan Artikelen

  Top 10 beste PlayStation Store games - De digitale toppers!

  De PlayStation Store op de PlayStation 4 staat vol games. Waar een groot aantal games gewoon ook in de winkel te koop is, gaan wij het hebben over wat je alleen digitaal kunt vinden. Het gaat hierbij niet om exclusieve games, maar echt om de top 10 beste PlayStation Store games op de PlayStation 4.

  5 Korte PlayStation games - Deze speel je binnen een dag uit!

  Als je weinig tijd hebt en toch even lekker wil gamen op je PlayStation, wil je vaak die game ook afronden. Maar wat zijn nou korte PlayStation games die je even tussendoor kunt oppakken? Wij brengen je vijf toffe games die minder dan acht uur in beslag nemen!

  The Unfinished Swan Review

  Veel ontwikkelaars roepen dat hun games uniek zijn. Zelden blijkt dit ook het geval te zijn. Gaint Sparrow doet ook een poging met The Unfinished Swan, een downloadbare titel die exclusief naar de PlayStation 3 komt.

  PlayStation Store Update - Killzone HD en The Unfinished Swan

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  The Unfinished Swan Nieuws

  The Unfinished Swan voor PS4 en PS Vita releasedatum bekend

  The Unfinished Swan voor PS4 en PS Vita is officieel aangekondigd, en de game verschijnt al heel gauw op deze platformen. Woensdag 29 oktober kun je de game in huis halen als cross-buy titel.

  The Unfinished Swan op PS4 en Vita in Japan

  De indiegame The Unfinished Swan komt deze week in Japan uit voor PlayStation 4 en PlayStation Vita. Over een Europese release werd niet gesproken, maar de kans is aanwezig dat dit wel gebeurt.

  The Unfinished Swan komt naar PS4 en Vita

  The Unfinished Swan krijgt een release op de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Dat blijkt uit een lijst op de website van het Koreaanse Game Rating Board.

  Lead artist The Last of Us verlaat Naughty Dog

  Nate Wells, lead artist voor de PS3- en PS4-game The Last of Us, heeft ontwikkelaar Naughty Dog verruild voor Giant Sparrow, de studio die eerder aan indiegame The Unfinished Swan werkte. Dat bevestigde hij zondag op zijn Twitter-account.

  Journey en The Unfinished Swan niet naar PlayStation 4

  Waar gisteren ons nog het nieuws bereikte dat de indie-titels Journey en The Unfinished Swan misschien naar de PlayStation 4 zouden komen, is vandaag bekend geworden dat dit niet het geval is. Dat heeft Nathan Gary, creative director van Sony Santa Monica studios laten weten.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.