The Technomancer

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, role-playing, shooter & vechten

  Gemaakt door Spiders en uitgegeven door Focus Home Interactive

  7

  The Technomancer Artikelen

  Xbox Games with Gold april 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Het is april en de lente is alweer in volle gang. Voor gamers met een Gold abonnement zijn er weer vier games te downloaden, terwijl het zonnetje buiten steeds feller gaat schijnen. Dit zijn de Xbox Games with Gold voor april 2019!

  The Technomancer Review - Heeft niet genoeg in zijn Mars

  De Franse ontwikkelaar Spider heeft al eens een tripje naar Mars gemaakt in één van hun games, Mars: War Logs. Nu laat de ontwikkelaar ons opnieuw afreizen naar Mars waar van alles speelt. Maar of de rode planeet ons weet te bekoren lees je in de The Technomancer Review!

  The Technomancer Preview - Opmerkelijke sci-fi RPG

  Ontwikkelaar Spiders komt in 2016 met een nieuwe RPG genaamd The Technomancer. Op gamescom 2015 kregen wij alvast een korte demo van de game te zien. Wat onze verwachtingen zijn, lees je in The Technomancer preview!

  The Technomancer Nieuws

  Xbox Games with Gold april 2019 bekendgemaakt

  Larry 'Major Nelson' Hryb onthuld in een blogpost de nieuwe Xbox Games with Gold van april 2019. Net zoals de voorgaande maanden zijn er weer vier games die je gratis kan downloaden. Twee games voor de Xbox One en twee stuks voor de Xbox 360.

  The Technomancer gameplay trailer toont een buitenaardse setting

  The Technomancer is nog maar net aangekondigd en de E3 trailer geeft alvast pre-alpha gameplay beelden. Bekijk de bovenstaande Mars-achtige RPG setting waarin we een bad ass guy volgen tijdens het vechten en verkennen van de planeet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.