The Stanley Parable

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Galactic Cafe en uitgegeven door Galactic Cafe

  8

  The Stanley Parable Artikelen

  De 100 beste games van het decennium – #90 tot en met #81

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 90 tot en met 81.

  De beste korte games om snel uit te spelen - Terug in de tijd

  Als je dit artikel aan het lezen bent, is gamen waarschijnlijk een grote hobby van je. Van ons ook! Jammer genoeg zit het echte leven soms in de weg en heb je nauwelijks tijd om een controller op te pakken. Niet getreurd, want wij hebben de 5 beste korte games die je binnen no-time uitspeelt!

  Tien games met keuzes die invloed hebben op het verhaal

  Keuzes, keuzes en nog eens keuzes; het leven zit er vol van. Sommige ontwikkelaars zijn niet vies van een beslissing op z'n tijd. Zo bevatten vele populaire franchises de optie om keuzes te maken. Heb jij al last van keuzestress? Geen probleem, wij zoeken de beste games met keuzes voor je uit.

  Top 10 beste indiegames van de laatste jaren

  Indiegames heb je in alle soorten en maten. Sommige zijn kleine producties van ontwikkelaars zonder ervaring, terwijl er ook indiegames zijn die qua grote kunnen tippen aan triple-A titels. Maar wat zijn nou de top 10 beste indiegames?

  Left 4 Dead 2 - Steam Sale Tip Van De Dag

  Het einde van het jaar betekent voor PC-gamers de portemonnee flink open trekken met mooie aanbiedingen op Steam. Elke 12 uur wordt er zomaar van alles in de uitverkoop gedaan. Maar wat moet jij kopen? Sowieso is Left 4 Dead 2 vandaag dé Steam Sale Tip!

  The Stanley Parable Nieuws

  Stanley Parable 1 miljoen keer verkocht

  De indiegame The Stanley Parable heeft meer dan 1 miljoen keer verkocht. Dat liet Davey Wreden, een van de ontwikkelaars van de game, weten via Twitter.

  Bekijk hier de laatste Steam Deals

  Vandaag is het de laatste dag in de Steam Holiday Sale 2013, waarin Valve afsluit met een knaller. Niet negen, maar vierentwintig games kun je vandaag met een mooie korting binnenhengelen.

  Steam Holiday Sale begonnen

  Het is weer tijd om de portemonnee's te laten janken, want de Steam Holiday Sale is begonnen. Valve begint op de eerste dag meteen goed, door een lading toptitels met korting te verkopen.

  The Stanley Parable nu uit op Mac

  The Stanley Parable kwam op 17 oktober 2013 al uit voor de PC, maar is vanaf vandaag ook te spelen op Mac. De originele en aparte, verhalende game is vrij populair en vanaf nu ook te downloaden voor Apple-fans.

  Steam geeft korting op VGX genomineerde games

  Omdat de Spike VGX Awards dit weekend plaatsvinden, heeft Steam alle genomineerde titels flink afgesprijst. Bekijk hieronder een lijst met games die je voor een prikkie op kunt halen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.