The Secret of Monkey Island: Special Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Puzzel

  Gemaakt door LucasArts en uitgegeven door LucasArts

  The Secret of Monkey Island: Special Edition Artikelen

  Op Neem een andere naam-dag wil je de namen van deze 10 game characters

  In games zie je heel wat namen voorbij vliegen. Sommige liggen lekker in de mond en andere zijn een hordeloop voor je tongspieren. Op 13 februari is het 'neem een andere naam' dag. Ter ere daarvan zetten wij de tien game character namen, namen die wij wel een dag willen dragen, op een rijtje.

  Top 5 toffe piratengames - Ahoi maatjes, kielhalen die hap!

  Na lang wachten op wat de makers van ARK: Survival Evolved bekokstoofden met de piratengame Atlas, is de teleurstelling groot. De titel zit nog in Early Access dus houden we de moed erin dat de gameplay op den duur verbeterd. Tot die tijd moet je het doen met de top 5 toffe piratengames om toch aan je trekken te komen!

  Top 5 beste Tim Schafer games - Van LucasArts naar Double Fine

  Ontwikkelaar Double Fine weet altijd goed in de smaak te vallen bij gamers en critici. Dat is deels te danken aan Tim Schafer, die veel ervaring heeft in de game-industrie. Met het oog op de release van de Psychonauts VR game, blikken wij terug op de top 5 beste Tim Schafer games.

  Top 5 beste story modes in avonturen games

  Telltale heeft een nieuwe miniserie van The Walking Dead aangekondigd, het verhaal van Michonne kunnen we vanaf 23 februari spelen. Reden genoeg voor ons om een top 5 beste story modes te maken.

  The Secret of Monkey Island: Special Edition Nieuws

  Gratis Xbox Games with Gold voor november aangekondigd

  Spelers met Xbox Live Gold kunnen bijna weer aan de slag met nieuwe gratis games, want de gratis Xbox Games with Gold voor november is bekendgemaakt door Microsoft.

  Ron Gilbert overweegt nieuwe Monkey Island

  Ron Gilbert, lead designer van de eerste twee Monkey Island-games, overweegt om een nieuwe Monkey Island te maken. Die wens heeft hij geuit op zijn blog Grumpy Gamer.

  Ron Gilbert van plan Disney te benaderen over Monkey Island rechten

  Ron Gilbert, de geestelijk vader van de Monkey Island games, is van plan Disney te benaderen om de rechten van de franchise terug te vragen. Hij weet alleen nog niet wanneer hij dit gaat doen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.