The Order: 1886

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Ready at Dawn & Sony Computer Entertainment en uitgegeven door Ready at Dawn

  7

  The Order: 1886 Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Beste PS4 graphics - Want het oog wil ook wat

  Iedere gamer kent wel het motto “gameplay over graphics”. Dit is natuurlijk waar, maar zeg nou zelf; het oog wil ook wat! Wij zetten daarom de games met de beste PS4 graphics voor jullie op een rij. Belangrijk: de titels op deze lijst zijn op willekeurige volgorde!

  10 E3 2018 games die we graag willen zien

  Er zijn genoeg E3 2018 games waarvan we graag meer willen zien, maar er zijn ook games waarvan niet zeker is of ze überhaupt wel op E3 zullen zijn. Vandaar deze E3 2018 games die nog niet zijn bevestigd, maar die we heel graag aangekondigd zien!

  De top 10 beste games van 2015 volgens Theo Weber

  Theo zit al jaren in de redactie en wat zijn we blij met hem! De beste man is nooit te beroerd om een special uit de mouw te schudden. Bovendien kan die ziek goed gamen. Eerder dit jaar versloeg die gewoon even pro spelers in Street Fighter V. Hoppa, alsof het niets is. Dit is de top 10 beste games van 2015 volgens Theo!

  Top 5 beste PS4 games van 2015

  2015 is bijna ten einde, en dat betekent natuurlijk weer dat het lijstjestijd is! Sony heeft dit jaar niet stilgezeten, en PlayStation 4 bezitters hebben dan ook een aantal mooie exclusives mogen ontvagen. Wij zetten daarom de top 5 beste PS4 games van dit jaar op een rijtje.

  The Order: 1886 Nieuws

  Nieuwe Ready at Dawn game wordt volgende week bekendgemaakt

  Een nieuwe Ready at Dawn game wordt volgende week bekendgemaakt. De ontwikkelaar is onderhand druk bezig met de ontwikkeling.

  Update - The Order 1886 Collector's Edition nu heel goedkoop

  The Order 1886 Limited Edition is nu wel heel erg goedkoop in huis te halen. De speciale uitgave van deze PlayStation 4 exclusive is in de aanbieding.

  Geen penis en tepel in Japanse versie van The Order 1886

  Over het succes van The Order 1886 valt te discussiëren. Waar niet aan te ontkomen is, zijn de naakte scènes in het spel. In Japan zullen spelers niet kunnen genieten van deze naakte scenes. Er is namelijk geen penis en tepel in Japanse versie van The Order 1886 te zien.

  Update - Uitslag - The Order 1886 Premium Edition Prijsvraag

  Heb jij ook al zo genoten van The Order: 1886. Wij in ieder geval wel. In samenwerking met Sony mochten we een te gekke Premium Edition van The Order: 1886 weggeven. Hiervoor moest je jezelf tonen met je mooiste snor, net als de personages uit The Order: 1886, en deze naar ons opsturen.

  WIN - De mega vette The Order 1886 Premium Edition prijsvraag

  In samenwerking met Sony hebben wij de eer om de tofste editie van The Order 1886 weg te geven. The Order 1886 Premium Edition bevat een statue, tas en natuurlijk de game.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.