The Medium

  Uitgebracht voor Xbox Series X & PC

  Gemaakt door Bloober Team en uitgegeven door Microsoft Game Studios

  The Medium Artikelen

  Game releases januari 2021 - Hitman 3 en Scott Pilgrim!

  Er is weer een nieuw jaar begonnen en dus hebben we weer veel games om naar uit te kijken in 2021. Tenminste, over het hele jaar bekeken is dat de verwachting, maar januari 2021 valt nog wel mee. Dit zijn de grote game releases van de maand.

  Wallpaper Pick januari met Hitman 3 en Wonder Woman!

  Het nieuwe jaar is begonnen! De beste wensen allemaal! Jammer genoeg is de lockdown nog actief, maar dat geeft iedereen genoeg tijd om de backlist een beetje weg te werken. Januari is dan ook een rustige maand voor nieuwe games en films of series dus de Wallpaper Pick is deze maand wat korter dan gewoonlijk. Ondanks dat veel plezier met het uitzoeken van een nieuwe achtergrond voor de eerste maand van het jaar!

  The Medium Nieuws

  Check hier de trailer van de horrorgame The Medium

  Voorlopig hebben we het coronavirus helaas nog niet onder controle, maar ondertussen komen er gelukkig nog wel steeds nieuwe films en games uit. Eind deze maand mogen we weer een nieuwe horrorgame verwelkomen, want op donderdag 28 januari verschijnt The Medium.

  Horrorgame The Medium onthult vette gameplay video

  Het nieuwe kalenderjaar is alweer een kleine week onderweg en hopelijk brengt het ons weer een hoop mooie, nieuwe games. Er staat voor dit jaar al het één en ander op de planning en zo ook The Medium. De horrorgame komt op donderdag 28 januari uit en recent is er een uitgebreide gameplayvideo naar buiten gekomen. Benieuwd hoe de gameplay van The Medium in elkaar zit? Lees dan snel verder!

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.